Pun Mesec koji nas 10. septembra očekuje u znaku Riba nekim znakovima Zodijaka povećava šanse za obilje i razvoj. Čak i pored retrogradnog Merkura, ovi horoskopski znakovi imaće priliku da se ostvare u profesionalnom smislu, a možda čak i poboljšaju novčanu situaciju.

Astrolozi ističu da će za 6 znakova zodijaka period punog Meseca u Ribama biti profitabilan:

Lav (23. jul - 22. avgust)

Najviše sreće imaće predstavnici ovog horoskopskog znaka. Moguće je da će dobiti šansu za napredak, i to iz potpuno neočekivanog izvora. Na pun Mesec Lavovi će moći da završe sve započete poslove, otplate dugove. Na ovaj dan, predstavnici znaka mogu bezbedno da ulože svoj novac u novi posao, to će biti profitabilno. Transakcije sa nekretninama će biti uspešne. Generalno, ceo dan će biti pun sreće i sjajnih prilika.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vagu za vreme punog Meseca očekuju razna iznenađenja. Moguće je da će baš ovog dana moći da ostavre neku želju, posebno kada je reč o kupovini. Vaga će se 10. septembra ponašati samouvereno, zahvaljujući čemu će moći mnogo toga da promene u svom životu. Sve promene koje će se desiti na ovaj dan dovešće do uspeha.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelčevi će moći da ugovore profitabilan posao, zahvaljujući kojem mogu poboljšati finansije. Dobijena sredstva najbolje je uložiti u neki posao koji će u budućnosti doneti dobar profit. Jedino što predstavnici ovog znaka ne bi trebalo da rade je da potpisuju dokumenta i ne donose važne odluke dok se ne završi period retrogradnosti Merkura (2. oktobar).

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe u septembru čeka prijatan priliv novca. Moguće je da će dobiti bonus na poslu ili dodatak za dobro obavljen posao. Moguće je d će završiti mnoge nedovršene ili odavno započete poslove. Svaki eksperiment za koji se Ribe odluče ovog dana doneće im uspeh i sreću.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Blizanci će moći da završe projekat koji su davno započeli, kao i da reše pitanje u vezi sa karijerom i poslom. Osim toga, uspeće da nauče nešto novo, što će im omogućava da bolje razumeju ljude oko sebe. Razmišljaće i o promeni radnog mesta. Dan je povoljan i u pogledu transakcija i potpisivanja unosnih ugovora. Svaki trud na ovaj dan može doneti profit.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka, pun Mesec 10. septembra doneće veliku zaradu. Posebno, uspeh čeka one koji odluče da pokrenu sopstveni biznis ili sprovedu svoje ideje. Mnogima će na današnji dan biti povećana osnovna primanja, a neki će biti unapređeni. Sreća će se osmehnuti onima koji se dokažu i pokažu za šta su sposobni.

Izvor: Sensa