Ovan

Ča vas veoma uspešna i obećavajuća nedelja. Klonite se negativnih i toksičnih ljudi, zbog njih možete izgubiti samopouzdanje i optimizam, ali i novac. Dobro j je vreme za kupovinu nekretnina, vrlo brzo će vam se isplatiti ono što ste uložili.

Bik

Vaša mogućnosti biće obećavajuće, a ideje isplative, posebno ako znate kako da ostvarite svoj potencijal. Možete da računate na pozitvinu energiju, ali tek krajem nedelje. S njom dolazi i kreativni napredak. Iako je uticaj retro Merkura jak, bolje je da u narednom periodu ne pozajmljujete novac. Novac voli samopouzdane ljude, stoga poradite na svom samopoštovanju.

Blizanci

Tokom ove nedelje, astrolozi vam savetuju da budete obazrvi kada su u pitanju nove ponude za posao. Kritički pogled na stvari pomoći će vam da svaku situaciju sagledate iz više uglova i da smanjite rizik da budete prevareni. Druga polovina nedelje biće povoljna za investicije.

Rak

Ove nedelje ne pokušavajte da ispunite očekivanja i zahteve drugih, čak iako mislite da će vam to doneti uspeh. Naprotiv, važno je biti svoj i držati se svog cilja. Ne plašite se da tražite ono što vam pripada. Tokom ove nedelje, imaćete prilike da uložite novac na pravi način, iskoritite šanse.

Lav

Najpovoljniji dani u nedelji biće petak i nedelja. Imaćete pravu šansu da povećate prihode, ali i da popravite odnose sa saradnicima. U periodu od 12. do 18. septembra moći ćete da formiraju odličnu rezervu za budućnost, pronađete rešenje za svoje finansijske dileme. Pokušajte da sledite zakone prosperiteta i da radite ono što želite. Novac voli one koji su srećni i koji tačno znaju gde idu.

Devica

Čeka vas obećavajuća nedelja u svakom pogledu, ali treba biti oprezan sa troškovima i s novcem generalno. Što se više koncentrišete na uspeh, brže ćete doći do njega. Ovo vreme će biti pod uticajem retrogradnog Merkura, ali će njegov uticaj u petak izbledeti. Da biste naučili da se oduprete nevoljama, morate pronaći snagu u sebi.