Nedeljni horoskop otkriva da će neke znakove u ovoj sedmici očarati magija ljubavi. Vreme je da probudite vatrenu iskru u sebi i podsetite se koliko je čarobno voleti. Zvezde kažu da će 3 horoskopska znaka biti posebno fokusirana na ljubav i da će njima aspekti planeta doneti veliku radost na emotivnom planu:

Ovan

Ove nedelje ćete shvatiti da zapravo možete biti veoma optimistični. Bićete spremni da zaboravite stare zamerke i pređete u svetliju eru sa svojim partnerom. Slobodna srca, možda ćete konačno shvatiti da sreća dolazi iz vas – kada prestanete da je grozničavo tražite u drugima, ljubav će vas pogoditi kada je najmanje očekujete.

Vodolija

Napokon imate hrabrosti u ljubavi, počinjete da verujete u sebe. Vaše samopouzdanje raste, a za usamljene je ovo sjajan trenutak da se otvore novim prilikama. Moguće je da ćete pronaći simpatiju koja sa vama deli slična interesovanja, zajedno ste zagledani u istom smeru života. Ljubavne varnice će sijati poput vatrometa.

Ribe

Ova nedelja vam može doneti svađu sa partnerom, kojoj ćete pristupiti kao prepreci koju vredi savladati za ljubav. Svaki izazov je lekcija, a svaki problem ima rešenje. Imaćete posebnu snagu i bićete spremni da se borite za ljubav. Ako se potrudite, moguće je da prevaziđete čak i one najsnažnije prepreke. Čak i ako ste slobodni, preduzmite akciju i neustrašivo pratite svoja osećanja. Napravite prvi korak.

Izvor: Sensa