Počela jevladavinaVage, Sunce je ušlo u ovaj znak ravnoteže i sada nas uči kako da pronađemo kompromis, osvestimo naše emocije i shvatimo da život može da bude mnogo lepši ako ga posmatramo iz nekog malo pozitivnijeg ugla. Saznajte koja 3 horoskopska znaka očekuje sreća i poboljšanje dok je Sunce u Vagi:

Strelac

Mnogo toga možete da uradite dok je Sunce u Vagi, osvetljava vam put ka boljem sutra. Osećate da postoji mnogo više dobrih okolnosti i da možete uživati u ovom složenom scenariju. Spremni ste da zasijae novim sjajem. Postoji toliko mnogo kreativnih rešenja da može biti teško odlučiti gde uopšte početi! Iskreno gledanje na ono što vas je nekada sputavalo može pružiti logična rešenja za traumatična sećanja. Iznenadni događaji mogu biti okidač za vašu potrebu da se pozabavite ovom situacijom i to će vamd ati novu snagu i jendo dodatno rasterećenje koje će potrajati i u budućnosti.

Škorpija

Uzemljenje vaše energije može vas držati na pravom putu čak i kada se osećate pomalo nesigurno u vezi sa dalekom budućnosti. Lekcije o obilju i prosperitetu nisu bile lake, ali že se sada u velikoj meri isplatiti. Kao duhovno povezana osoba, možete manifestovati sve što želite sve dok ta želja iskreno postoji u vašem srcu. Postoji snažan osećaj zahvalnosti koji vam dolazi ovog meseca, što vam donosi sjajan početak. Imaćete snage u svakom koraku dok stvarate život o kojem ste sanjali.

Vaga

Obično bojite izvan linija i koristite svoje vizije da podstaknete kreativneideje. Igranje po pravilima sigurno je uticalo na vaše samopouzdanje. Dok ste radili pravu stvar i poštovali etiku, primetili ste da oni koji idu lakim putem i sporednim korakom postaju uspešniji od vas, velikom brzinom. Ne bi trebalo da dozvolite da vas ova situacija opterećuje. Ne trebaju vam priznanja i status da biste se dokazali. Imate nešto što niko drugi nemaju: izdržljivost. Verujte više u sebe. Verujte svojoj umetnosti stvaranja i ispuniće se ono što dugo priželjkujete.

Izvor: Sensa