Mesečni horoskop za oktobar ističe da nas u 10. mesecu 2022. godine očekuje puno zanimljivih pomernja planeta i astroloških događaja. Bićemo rasterećeni jer Merkur završava retrogradni hod, Saturn takođe kreće direktno i donosi nove mogućnosti. Krajem meseca očekuje nas i pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Škorpiji, a svako pomračenje simbolizuje veliku smenu i transformaciju u našem životu.

Saznajte za koja 3 znaka Zodijaka će oktobar biti posebno uspešan:

Blizanci

Oktobar vam donosi sve što vam je potrebno da ostvarite svoje dobro osmišljene planove. Čekali ste pravi trenutak i ovaj mesec će vam dati mnogo prilika da ostvarite ciljeve. Bićete veoma kreativni i emitovaćete prijatnu energiju, koja će vam doneti i prijatne situacije, prilike i ljude.

Vaga

Sunce će biti u vašem znaku veći deo meseca, ohrabrujući vas da sijate u svom svetlu. Za to vreme ćete još više stupiti u kontakt sa sobom i neustrašivo pokazati svetu ko ste. Kada počnete da pratite sebe i prestanete da brinete o mišljenju onih oko vas, počeće da se dešavaju izvanredne stvari.

Škorpija

Oktobar će najviše uticati na vaš ljubavni život. Imali ste mnogo uspona i padova u ovoj oblasti, ali sada je vreme da ponesete sve lekcije sa sobom, krenete napred i prepustite se ljubavi koju vam život sprema.

Izvor: Sensa