Tokom oktobra, Venera će biti u Vagi i mnogima će doneti mnogo toga dobrog. Evo šta kažu astrolozi, šta znakovi horoskopa mogu da očekuju od 29. septembra do 22. oktobra:

Ovan

Iako ste već akivni i puni snage, Venera će vam dati puno snage da savladate sve prepreke na putu ka svom cilju. Da se ​​energija ne bi pretvorila u puku impulsivnost, napravite jasan plan akcije.

Bik

Da biste postigli sreću, ne treba vam ništa drugo osim da budete svoji. Venera je na vašoj strani! Samo treba da budete iskreni i otvoreni prema svega prema sebi i onome što želite i da ostanete dosledni. 

Blizanci

Zahvaljujući Veneri, moći ćete da izađete kao pobednici iz onih situacija u kojima biste inače možda pretrpeli poraz. Oktobar će biti veoma važan mesec za vas i mnogo ćete naučiti.

Rak

Venera će vam pomoći da izgradite ili popravite odnos s voljenom osobom. Daće vam samopouzdanje i snagu da hrabro krenete u nove veze, da flertujete, izlazite, da zračite. Samo nemojte puno da razmišljate već se prepustite.

Lav

U narednom periodu najbitnije je da ne stanete sada kada je najvažnije da ostvarite svoje ciljeve. Ako želite da postanete bolji, moraćete da i dalje naporno radite, da se razvijate, usavršavate i da nastavite da postavljate, nove, ambiciozne ciljeve. 

Devica

Venera vam donosi veoma povoljan period. Sve što vas muči, svaka negativna misao, sve će to nestati, samo ako uspete da se oslobodite tereta prošlosti. To je jedini i najvažniji uslov koji treba da ispunite da biste bili srećni.