Dnevni horoskop za 30. septembar!

Jutro počinje sekstilom Meseca u Strelcu i Venere u Vagi. Ovaj sekstil je savršen za ljubav, veze i brak. Upoznajte nove ljude, posvetite se onima koje volite. Radite na jačanju odnosa, bilo da su u pitanju partnerski ili prijateljski. Ako ste sami, sada je pravo vreme da se osmelite da odete na sastanak naslepo jer su velike šanse da upoznate svoju srodnu dušu. Period je povoljan i za ulaganje u nekretnine i sređivanje doma u duhu feng šui učenja.

Kasnije Mesec ulazi u trigon sa Jupiterom u Ovnu.Ovo je veoma povoljan tranzit. Može vam doneti društveni uspeh, kao i sjajne finansijske mogućnosti. Bićete pozitivni, puni energije i elana. Osim za posao, ovo je sjajan aspekt za upoznovanje- možda se baš u vašoj okolini krije vaša srodna duša.

Uveče Sunce u Vagi ulazi u sekstil s Mesecom. To nam donosi prevlast razuma nad emocijama, moći ćemo da donosimo dobre i mudre odluke. Tokom ovog perioda svuda se osećate kao kod kuć, a odnosi u porodici I na poslu su harmonični I puni podrške.

U galeriji ispod pročitajte šta dnevni horoskop za 30. septembar 2022. godine predviđa vašem znaku!

Sensa / Canva dnevni horoskop za 30 septembar

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa