Horoskop za vikend od 30. septembra do 2. oktobra 2022. godine!

Ovan

U petak i subotu Mesec u Strelcu vas podstiče da se zabavite i proširite svoje vidike. Opozicija između Venere u Vagi i Jupitera u Ovnu učvrstiće vašu ljubav prema partneru, naglašavajući njegov značaj u vašem životu. Opozicija Meseca i vaše vladajuće planete, Marsa, aktivira vaš temperament, pa pazite na svoje reakcije, postoji opasnost da previše burno pokazujete emocije. Iskoristite Mesec u Jarcu da unapredite svoju karijeru.

Bik

U petak i subotu, Mesec u Strelcu osvetljava vašu osmu kuću skrivenih misterija, što će povećati vašu osetljivost. Vaša vladajuća planeta, Venera, suprotstavlja se Jupiteru, što naglasiti vašu intuiciju, kreativnost i potrebu za duhovnošću. U nedelju, Mesec u Jarcu će biti u kvadratu sa Venerom u Vagi- osestićete smanjenu toleranciju prema drugima, ali u isto vreme i dublju potrebu za ljubavlju i privrženošću.

Blizanci

U petak i subotu, Mesec u Strelcu osvetljava vašu sedmu kuću veza. Njegov trigon sa Jupiterom obogatiće vaše srce ljubavlju prema partneru, prijateljima i porodici. U subotu, Mesec će ući u kvadrat sa vašom vladajućom planetom, Merkurom. Pomoći će vam da se oslobodite negativne energije.

Rak

Mesec u Strelcu suprotstavlja se Marsu, zbog čega ćete biti posebno osetljivi, kao da vam svi „skaču po živcima“. Opozicija Jupitera i Venere biće u vašoj četvrtoj kući doma, podstičući vas na ljubav i zajedništvo. U nedelju, Mesec u Jarcu uticaće na to da se posvetite odnosu s voljenom osobom. Dok je Mesec u kvadratu s Venerom, Jupiterom i Suncem može da dođe do ljubavnih problema i nesuglasica.

Lav

U petak i subotu Mesec u Strelcu aktivira vašu kreativnost i strast. Ipak, može doći do svađe sa prijateljem pod uticajem Meseca koji se suprotstavlja Marsu u vašoj jedanaestoj kući. Dobra vest je da ćete nesuglasicu brzo rešiti. Opozicija između Jupitera i Venere vas podstiče da se držite svog cilja i ne skrećete s puta. U nedelju, Mesec u Jarcu vas poziva da se usredsredite na sopstveno blagostanje i povećanje prihoda.

Devica

U petak i subotu, Mesec u Strelcu fokusira se na dom dok prolazi kroz vašu četvrtu kuću. Trigon Meseca sa Jupiterom povećava vašu kreativnost, pa je ovo sjajno vreme da se posvetite umetnosti, hobiju ili projektima o kojima dugo razmišljate. U subotu, Mesec će biti u kvadratu sa vašom vladajućom planetom, Merkurom, što može da vas iscrpi i ostavi bez snage. Mesec u Jarcu u nedelju vraća vam neophodnu ravnotežu.