Nedeljni horoskop od 24. do 31. oktobra 2022. godine!

Ovan

U tako rizičnom vremenu kao što je sada, za Ovna je veoma važno da zapamti jednostavnu istinu - tišina je zlatna, koristite je. Ako se usporite ka kretanju ka ciljevima, pokušajte da sebe ohrabrite. Neće biti lako postići dobre rezultate i uspeh u karijeri i ljubavi, ali nastavite da radite i verujete u sebe. Previsoke ambicije sada neće doneti ništa dobro.

Bik

Većina sfera doneće odlične rezultate za Biku u ponedeljak. U utorak će ostvarivanje ciljeva i ispunjavanje želja biti mnogo teže zbog pomračenja. Dalje, Bik može da nadoknadi nedostatak motivacije, ali od petka inspiracija može biti slaba. Važno je da započnete dan sa ljubavlju prema sebi i svetu. Svakog jutra vežbajte optimizam.

Blizanci

Kraj nedelje, a posebno nedelju, važno je da izbegnete svađe i sukobe. Marsa donosi negativnost, ali razgovorm možete sve da rešite. Venere je u neskladu od prošle nedelje. Nedelja neće biti laka zbog emotivnog negativnog izliva, ali možete sresti osobu koja donosi sreću. To može biti osoba koja vas osvaja.

Rak

Važno je pokazati drugima svoje dobro raspoloženje. Uoči novembra, astrolozi posebno preporučuju da se urade najhitnije stvari, ili bar da se napravi grubi plan poslova za ovih sedam dana, ali i za sledeću nedelju. Glavna stvar je da delujete sami ili komunicirate samo sa ljudima od poverenja. U utorak, pod uticajem pomračenja, Rakovi treba da se oslobodite negativne misli, sumnji i strahova.

Lav

Ovo će biti nedelja u kojoj Lavovi moraju po svaku cenu da razmišljaju pozitivno, čak i ako je izbio rat iznutra. Ponedeljak će biti povoljan dan za promenu izgleda. Očekuje vas mnogo snage i energije, ali je ipak bolje izbegavati radne podvige i promišljeno pristupiti raspodeli tereta. Nestandardni, kreativni pristup je najbolja strategija ove nedelje. Glavna stvar je izbeći nepotrebne rizike.

Devica

Device očekuje finansijski uspeh, ali i naporan rad. Ponedeljak, sreda i četvrtak biće relativno dobri dani za fizičku i intelektualnu aktivnost. Izbegnite agresiju i negativnu energiju. Vikende mogu obeležiti nagle promene raspoloženja, pa je 29. i 30. najbolje provesti u krugu ljudi koji vas ispunjavaju, kao i u samoći da biste sabrali svoje misli.