22.10.2022. nije poseban samo zbog zavidnog broja dvojki u datumu. Očekuje nas susret Sunca i Venere na 29. stepenu Vage. To je sazvežđe koje najavljuje velike promene i preokrete na polju odnosa i ljubavi. Ništa nije slučajno.

U svojoj orbiti oko Sunca, svakih osam godina Venera stvara petokraku zvezdu, a u svaki krak zvezde utkano je sve što smo stvorili i doživeli pre osam godina u pogledu odnosa, ljubavi, povezanosti sa drugima i našeg osećaja lične vrednosti

Jedan razvojni ciklus se bliži kraju. Ovaj aspekt koji je pred nama uvodi nas u potpuno novo razdoblje u kojem su stari i štetni izbori kada su u pitanju ljubav i odnosi konačno ostavljeni. Pod jednim uslovom, da tako odlučimo. Naša volja je veoma važna, tačnije odlučujuća. Druga opcija je da ostanete na starim mestima i ponovite ista i slična iskustva. Mi biramo!

Dakle, ulazimo u novi ciklus u kojem imamo priliku da stvaramo harmoničnije odnose, izaberemo zdravo partnerstvo, shvatimo šta je za nas ljubav i živimo je. Zato iskoristite energiju ovog izuzetnog poravnanja Sunce-Venera da oživite ili ponovo stvorite svoj ljubavni život.

Pošto se susret Sunca i Venere odvija na poslednjem stepenu Vage osim završetka, ovaj stepen nas čini svesnim svih onih toksičnihodnosa, kao i teških karmičkih veza sa drugima koje je dobro pustiti, prekinuti, posebno ako se ne mogu promeniti.

Zapamtite da je kraj zapravo početak nečeg novog, boljeg i srećnijeg.

Šta biramo, ako biramo bolje i najbolje za sebe?

  • Isceljenje postojećih odnosa pod uslovom da druga strana sarađuje
  • Početak nove veze koja može doneti ostvarenje onoga za čim ste žudeli
  • Kraj karmičkih i toksičnih veza
  • Buđenje ženske energije
  • Jačanje osećaja lične vrednosti
  • Nova učenja o tome šta je ljubav i šta su odnosi

Nakon što nas Venera posipa svojom zvezdanom prašinom, proces počinje. Samo nekoliko dana kasnije, 25. oktobra, očekuje nas pomračenje Sunca u znaku Škorpije, koje nas podstiče da produbimo, transformišemo, menjamo iz korena...

Želim vam divno putovanje ljubavi.

Otvorenog srca.

I neka bude najbolje moguće, ono što samo ljubav može doneti.

Astrolog: Julijana Oremović