Ljubav je nedokučiva tajna, sklop emocija protkan nadama, željama, tugama, snovima... Mnoge žene kada su usamljene i nemaju ljubav pored sebe, osećaju kao da im nedostaje važan deo života, kao da nisu dovoljno srećne i da ne mogu bez ovog "nedostatka" živeti maksimalno, u svom sjaju.

Zaboravljaju da pre nego što pronađu ljubav u drugima, moraju je prvo pronaći u sebi, ispuniti se svojom moćnom ženskom energijom i pronaći unutrašnji sklad. To će vam pomoći da ostvarite romantične snove. Kako probuditi snažan tok moćne ženske energije i privući ljubav - pročitajte ispod:

1. Ispunite se pozitivnim emocijama - Pokušajte da razvijete naviku da u svakoj situaciji, svakom trenutku primetite nešto dobro, pozitivno i lepo.

2. Odmarajte se dovoljno - Nespavanje crpi vašu moćnu i kreativnu energiju. Uvek se trudite da se naspavate, ustanete ranije i imate svoje jutarnje rituale koji opuštaju.

3. Zahvalite se - Najbolji način da dobijete ono što tražite jeste da budete zahvalni za sve što već imate. Možete videti, čuti, disati, hodati, gledati, osećati, voleti i smejati se. Budite zahvalni na svemu ovome, neka reči zahvalnosti dolaze iz vašeg srca kao vid molitve.

4. Provedite više vremena sami - Za energiju kreativnosti potrebni su tišina i samoća. Pokušajte da odvojite vreme da budete sami sa sobom i svojim mislima, u potpunoj tišini. Možete samo sanjati ili potpuno isključiti svoje misli.

5. Pišite dnevnik - Pokušajte da vodite dnevnik i u njega zapišite svoje ciljeve, težnje, pozitivne emocije i zaključke. Negativne misli možete izbaciti na papir, navesti sve zamerke i pismeno oprostiti svima oko sebe i sebi. Čitajte pozitivne misli koje ste zapisali što je češće moguće i napravite nove beleške o lepom ili prijatnom. A negativne beleške se mogu odmah pocepati i uništiti.

6. Boravite više u prirodi - Drveće, planine, voda – svi prirodni izvori rado dele prirodnu energiju sa svima koji to traže. Takvo putovanje je u stanju da očisti od depresivnih misli, oslobodi negativne energije, da donese radost i pozitivne emocije.

7. Očistite energiju - Da biste telo napunili moćnom ženskom energijom, prvo morate da napravite mesta za to. Očistite svoju energiju od negativnih iskustava iz prošlosti, rešite se svega što vam više ne služi - nedostatka samopouzdanja, loših misli, negativnih situacija iz prošlosti... Kada se oslobodite od negativnosti, privlačite nove i dobre stvari u svoj život.

Radite na sebi, verujte u sebe i svoje sposobnosti, i najvažnije - svakodnenvo razvijajte ljubav prema sebi. Partnerska ljubav ne dolazi onima koji jure za njom i misle da im treba druga polovina, već onima koji rade na sebi, razvijaju se, rade na svojim emocijama. Takav obrazac privlači ljubav na više frontova.

Izvor: Sensa