Kako da aktivirate zakon privlačenja i prizovete ljubav? Ako ste slobodni, onda je bolje da svoj "zahtev za univerzum" učinite što opštijim. Ne navodite ime osobe koja vam se sviđa: sasvim je moguće da za vas postoji drugačiji put, neka druga duša! Recite ovako: "Srećan sam sa osobom koju volim i koja me voli." Ova afirmacija je vaš zahtev kakvu ljubav želite da privučete u svoj život. Probudite osećanja kakva ima zaljubljena osoba. Ovo stanje zaljubljenosti može vam privući partnera koji vas voli. Jednostavno, zar ne?

Evo koje 3 tehnike za privlačenje ljubavi možete koristiti:

TEHNIKA 1: SAVRŠEN IZBOR

Muškarci i žene su podjednako "nervozni" pred prvi sastanak - i to je sjajno! Istina, preterana iskustva mogu biti zbunjujuća i neće vam dozvoliti da se opustite. Ako dozvolite da vas pred svaki sastanak progone mračne senke loših ljubavnih izbora iz prošlosti, onda vas na ovom susretu očekuje samo talas negativnosti.Da biste to izbegli, unapred se prilagodite pozitivnim emocijama. Na kraju krajeva, zabavljanje je zabava. Zabavite se! Pokušajte da zamislite kako izgleda vaš idealan izlazak? Šta osećate? Kako on gleda na vas? O čemu govorite? Napravite u svojoj glavi sliku divne večeri. Videćete, kada imate prijatna očekivanja, sastanak proći odlično.

TEHNIKA 2: RECITE DA LJUBAVI

Mnogi žele novu ljubav, a zapravo nisu otvorili srce za nju. Zatvorite oči, zamislite kako sa vašeg srca poput kamena spada teret. Vizualizujte kjuč koji ga otključava. Zamislite sebe kako stojite dok vas okružuje bela svetlost, a sve negativno odlazi napolje. Svakog jutra izgovorite - "Spremna sam da ljubav uđe u moj život".

TEHNIKA 3: NE ODUSTAJTE

Sve i svako ima svoje vreme. Ako ste naručili nešto, pošiljka je na putu. Ne odustajte. Ako odustanete, ništa nećete moći da napravite. Ljudi često očajavaju zbog straha od razočaranja, gubitka ... Sumnja i očaj blokiraju mogućnosti manifestacije. Kada nešto želimo, ali sumnjamo, sumnjom sprečavamo realizaciju. Poverenje otvara vrata manifestaciji. Sumnja ih zatvara.

Izvor: Sensa