Mesečni horoskop ukazuje da će novembar biti mesec prosperiteta i napretka, ali neki jhoroskopski znakovi moraće više da se potreude i aktiviraju nego drugi. Od najvažnijih planeta koje nekako utiču na finansijski sektor, ističu se Mars, Veners i Merkur. Mars će biti retrogradan celog meseca i imaće negativan uticaj na većinu znakova početkom novembra. Merkur će biti jak u drugoj polovini meseca kada uđe u Strelca, dok će Venera biti jaka do 16. novembra sve dok je u Škorpiji. Ispostavlja se da će najuspešniji u finansijskom sektoru biti oni za koje je Merkur jak, a Mars slab.

Saznajte koja 2 horoskopska znaka očekuje najviše sreće sa novcem u novembru 2022. godine:

Bik

Mars će negativno uticati na motivaciju Bika i njegovu želju da budu aktivan u finansijskom sektoru uopšte. Ova planeta će ih podstaći da budu malo pohlepniji i štedljiviji, ali će Venera lako nadoknaditi negativnost Marsa u prvoj polovini meseca. Do 16. novembra zaključno, Bikovi će morati da rade oprezno i maksimalno odgovorno. Ovo će pomoći u održavanju i povećanju bogatstva. Posle 16. važno je da pokažete svoje veštine i najbolje kvalitete. Druga polovina meseca biće povoljna za Bika, jer će Merkur odmah zameniti oslabljenu Veneru. Biće ovo vreme idealno za skupe kupovine, odgovoran i nesebičan rad, vođenje i otvaranje posla. Većina poslovnih dogovora biće uspešno realizovana, dajući Biku priliku da postane uspešniji.

Jarac

Jarčevima će možda biti teško početkom meseca, zbog činjenice da će njihov glavni pokrovitelj Mars izgubiti pozitivnu energiju, krenuvši u retrogradno kretanje. Venera će pomoći da se pobegne od gubitaka, a u drugoj polovini meseca će se povezati Merkur, što na Jarčeve deluje prilično pozitivno. U novembru Jarčeve mogu očekivati emocionalne promene i napredak, ali generalno, period će biti prilično povoljan za obilje i bogatstvo. Jarčevi će uspeti da nađu izlaz iz teških situacija i da ostvare ono o čemu sanjaju u životu, posebno ako su prošli mesec morali vredno da rade.

Izvor: Sensa