Godišnji horoskop sa tarot kartama za 2023. godinu!

Ovan

Tarot karta: Neuspeh

Ovnovi, vaš glavni zadatak za 2023. je da se podsetite starih neuspeha iz prošlosti, ali ne da biste očajavali, već da biste osvestili lekcije i postali bolja verzija sebe. Ovo se odnosi i na posao i na lične odnose. Na osnovu prethodnog negativnog iskustva napravite plan kako da ostvarite željeno. Učite iz svog iskustva i sve je u vašim rukama. Pametno trošite novac i izbegnite rasipanje.

Bik

Tarot karta: Princ diskova

Bikovi, za vas će 2023. biti mirna i odmerena godina koja ukazuje na stabilnost i prosperitet. Ali ovo je zatišje pred oluju. Imate puno ideja koje samo čekaju na realizaciju, istaknite ih. Ne žurite nigde: pre nego što krenete u svoj san, morate napraviti plan. Izaberite isti put, ponesite sa sobom iste ljude i sve što vam treba. Zamislite da idete na planinarenje. Sada ste na putu da rodite nešto novo i lepo. Neki predstavnici znaka mogu saznati sjajne vesti o lepoj promeni u porodici.

Blizanci

Tarot karta: Kraljica pehara

Blizanci, očekuje vas emocionalno nagrađivana i laka godina. Vaš posao je da naučite da slušate savete iskusnijih i smernice mudrih ljudi. Privlačite svojim idejama i dobrim delima. Takođe, vi znate kako da pomognete prijatelju, utešite i inspirišete čoveka. 2023. je najbolje vreme da slušate svoju intuiciju, jer tako možete suziti izbor narednih poduhvata.

Rak

Tarot karta: As diskova

Vaš glavni zadatak godine je da ojačate svoj materijalni položaj. I ne radi se samo o finansijama, već i o izgradnji čvrste osnove za svoj život, nečega na šta se možete osloniti. Za vas će ovo biti godina stabilnosti, sigurnosti i plodnosti. Aktivirajte se, nemojte ostajati u zoni komfora. Zakoračite smelo i otvoreno u svet lepih promena.

Lav

Tarot karta: Kraljica mačeva

Lavovi, godina će od vas zahtevati snažne odluke. Važan zadatak za 2023. godinu jeste da se otvorite prema drugim ljudima, pokažete svoje emocije i ublažite "ledenu kraljicu" u sebi. Isto tako, sada je prilika da završite one odnose koji vam ne donose ništa dobro ni produktivno. Minimum emocija, maksimum zdravog razuma – to je vaš moto ove godine. Preuzmite odgovornost i vodite proces, uspećete. Budite fleksibilni i mekani spolja, a ostanite čvrsti iznutra.