U novembru vlada energija koja nas podstiče da se oslobodimo negativnosti i loše energije, prošlosti i nepovoljnih uspomena. Očekuje vas izuzetno dobro vreme za novi početak i šansa da promenite svet oko sebe. Sudbina je u vašim rukama - donosite dobre izbore i dobro će vas pratiti. Horoskop otkriva da ćeu novembru biti puno pozitivnih aspekata planeta koji donose sreću i sjajnu transformaciju.

Saznajte koji su nasjrećniji dani u novembru 2022. godine i kako da ih iskoristite:

5. novembar – Opozicija Venere i Urana - Ovo je jedan od najpovoljnijih dana u mesecu. Venera će nam doneti puno snage i motivacije, a Uran će pomoći da ovu energiju usmerimo u pravom smeru. Astrolozi ističu da će 5. novembar doneti duh buntovnika i revolucije. Želja da promenite svoj život će početi da se pretvara u stvarnost, snovi sada mogu polako postati materijalizovani. Uran donosi male izazove, ali oni nas mogu dovesti do uspeha.

9. novembar – Opozicija Merkura i Sunca sa Uranom - Ovog dana biće dvostruki aspekt Merkura i Sunca prema Uranu. Ova konfrontacija će biti najsnažnija ove jeseni, a posebno u novembru. Ovo je univerzalan dan koji vam donosi snažan podsticaj za napredak. Mnogi ljudi će osetiti priliv snage i energije. Pozitivne emocije izlaze na površinu, pa vas očekuje divan period za ljubav, flert i upoznavanje novih ljudi.

11. novembar je dan ogledala, numerološki niz 11-11 - Na današnji dan mnogi od nas će imati veliki uspeh na poslu. Mnogima od nas će doneti mnogo korisnih bonusa. Na primer, to će povećati našu izdržljivost i emocionalnu čvrstinu. Ovo će nam biti izuzetno korisno u petak, jer ćemo moći da završimo važne poslove i mirno odemo na zasluženi odmor. Na ovaj dan je bolje da ništa ne odlažete, već da delujete smelo i odlučno.

17. novembar Merkur ulazi u Strelca i boravi u njemu 6. decembra. Ovaj period, a posebno od 17. novembra donosi odlično vreme za putovanje, pa možete otići na destinaciju o kojoj odavno maštate. Sjajna je prilika i da promenite razne životne situacije, od renoviranja kuće, do promene posla i novih hobija. Od 17. novembra imate velike šanse da promenite svoj život iz kroena.

25. novembar – Jupiter izlazi iz retrogradne faze - Najveća planeta će se okrenuti 25. novembra, završavajući svoju retrogradnu fazu. Na današnji dan i u narednih nekoliko meseci naša intuicija će početi da funkcioniše ispravno. Unutrašnji glas vas ne zbunjuje, već vas usmerava. Bićemo inspirisani, puni unutrašnje snage. Mnogi od nas će moći da prestanu da razmišljaju samo o sebi, fokusirajući se na voljene i drugu polovinu. Ovo će biti od velike koristi za odnose, posebno sa partnerom i članovima porodice.

29. novembar – Opozicija Merkura i Marsa - Ova opozicija je odličan aspekt, posebno ako su u pitanju planete poput Marsa i Merkura. Biće to divan dan za pokušaje samoizražavanja, za sastanke i za posao. Ovaj utorak će verovatno biti najproduktivniji dan u mesecu. Ne odlažite važne stvari.

Novembar je sjajan period da razmatrate šta ćete predutzeti naredne godine, koje stvari treba da odbacite, a šta da prihvatite, usvojite i promenite u svom životu. Neka od novembra započne vaš put pozitivne transformacije!

Izvor: Sensa