Horoskop za vikend od 11. do 14. novembra 2022. godine!

Ovan

Petak je izazovan dan kada kvadrat Sunca i Saturna uzrokuje da se osećate kao da ste blokirani da nešto ostvarite, stvarajući frustraciju. To u kombinaciji sa povećanjem nestrpljenja zbog konjukcije Meseca sa Marsom, moglo bi da učini da se osećate kao da ćete da stojite u mestu. Smirite se i ne činite ništa zbog čega kasnije možete da požalite. Mesec u Raku u subotu i nedelju usmerava vašu kreativnost ka ognjištu i domu. Vaša intimnost sa voljenom osobu će postati intezivnija zahvaljujući sekstilu Venera-Pluton.

Bik

Petak je izazovan dan, jer jedan težak tranzit Meseca u Blizancima može izazvati finansijske turbulencije. Nemojte se upuštati u iskušenje da svoju nelagodnost lečite šopingom i kupovinom stvari koje vam nisu potrebne. U subotu Mesec u Raku osvetljava komunikaciju. U međuvremenu, trigon između Merkura i Neptuna poboljšava vezu sa voljenom osobom i sa prijateljima. U nedelju, sekstil između vaše vladajuće planete, Venere i Plutona, preplaviće vaše srce romansom i strašću.

Blizanci

Kvadrat Sunce-Saturn i konjunkcija Mesec-Mars u petak dovode vaše emocije do ključanja. Prošetajte u obližnjem parku i smirite se pre nego što kažete ili uradite nešto zbog čega ćete požaliti. U subotu, Mesec u Raku obasjava vaše finansije, a trigon između vaše vladajuće planete, Merkura i Neptuna ispunjava vas nadom. U nedelju vas podižu kreativnost i inspiracija, a konjunkcija Meseca i Merkura privodi vaš vikend srećnom kraju.

Rak

U petak, konjunkcija Meseca i Marsa i kvadrat Sunca i Saturna stvaraju nervozan, neobičan osećaj. Provedite neko vreme uživajući u tišini sami, idealno u prirodi, i osećaćete se mnogo bolje. U nedelju, Mesec u znaku Raka je kao melem za vašu dušu. Trigon Merkura-Neptuna vam pomaže da proširite svoje vidike, a mesečev trigon Sunca i Neptunom u nedelju ispunjava vas osećajem sreće i blagostanja.

Lav

Vaša vladajuća planeta, Sunce, u petak u kvadratu je sa Saturnom. Konjukcija Meseca Blizanaca sa Marsom ostavlja osećaj napetosti i nervoze. Duboko udahnite, otpustite svoju frustraciju i shvatite da za sve postoji rešenje. Mesec u znaku Raka u subotu i nedelju donosi smirenje olujnim morima, a trigon između Sunca i Meseca u nedelju vraća harmoniju u vaš život.

Devica

Kvadrat Sunca i Saturna u petak prati konjunkcija između Meseca i Marsa u Blizanacima, što čini posao izazovnim. Frustracija će se pojaviti bez očiglednog rešenja. Izađite iz kancelarije, odmaknite se od svog stola i nađitze način da se malo opustite. U subotu i nedelju, Mesec u Raku zajedno sa trigonom vašeg vladara Merkura sa saosećajnim Neptunom donosi bolje dane, inspiraciju i mir.