Nedeljni horoskop ističe da nas ove nedelje ne očekuju toliko zanimljiva i značjana pomeranja planeta- Imaćemo nekoliko aspekata koja mogu povoljno uticati na novac, ljubav, ali vas i podstiču da zavirite dublje u svoje srce i osvestite šta je to skriveno u vašoj podsvesti. Nedelja započinje sa sekstilom Merkura i Plutona koji vas podstiče da se bavite ozbiljnim temama, posvetite kariijeri i razvijate. Tokom ovog aspekta naglašen je um, ali ne smete zanemariti moćni glas intucije koji vas može navesti da otkrijete nove istine.

Povoljni dani za ljubav biće oko 18. novembra kada nastaje sekstil Sunca i Plutona koji vam daje magičnu privlačnost i čini da ostavljate dobar utisak na druge. 16. novembra Venera pralzi u Strelca i čini nam se da shvatamo kako treba da pokažemo ljubav, kao i kako želimo da se ljubavni partner prema nama ophodi. Polako se pripremamo u toku nedelje i za novu energiju i talas promena koje donosi mlad Mesec 23. novembra.

U galeriji ispod pročitajte kojih 5 horoskopskih znakova su najsrećniji u nedelji od 14. do 20. novembra!

Sensa / Canva Nedeljni horoskop 5 najsrećnijih znakova

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa