Horoskop objašnjava da će od 17. novembra do 5. decembra Merkur će boraviti u znaku Strelcu i, kako astrolozi napominju, može ublažiti negativan uticaj Venere u Strelcu koja traje od 16. novembra do 9. decembra. Merkur će više uticati na finansijsku i intelektualnu sferu, kao i na odnose sa drugima, pronalaženje zajedničkog jezika, jer je Merkur planetakomunikacije.

Saznajte šta Merkur u Strelcu donosi vašem horoskopskom znaku od 16. novembra do 9. decembra:

Ovan

Merkur na vatrenog Ovna utiče tako što podstiče formiranje poverljivih odnosa sa drugima. Ovo će biti njegova glavna podrška predstavnicima ovog znaka. U finansijskom sektoru se oslonite na svoje iskustvo i prethodno stečena znanja koja mogu pomoći da sada napredujete.

Bik

Bika čeka prijatan period za učenje novih stavri važnih za posao, pa mogu upisati kurs jezika, radionicu ličnog razvoja, kurseve kompjuterskih programa... Merkur će pomoći da sve shvati u hodu, a takođe će pomoći Biku da sklopi uspešne poslove. Ovo će biti odlično vreme za poslovna putovanja, promenu mesta, pa čak i traženje novog posla. Pre promena razmislite i budite oprezni...

Blizanci

Blizanci treba da se saberu i krenu u akciju, jer krajem godine može ih očekivati sjajan period za posao ili finansijske aktivnosti. U periodu od 16. novembra do 5. decembra, Blizanci će imati hrabrosti da naprave važan korak ka uspehu.

Rak

Rakovi ovih dana treba da idu u kupovinu, ali pre toga da pažljivo razmotre sve. Merkur u Strelcu ih podstiče da menjaju materijalne stvari i prilagode se novim tokovima života. Razmotrite sve solucije pre nego što donesee izbor.

Lav

Lavovi mogu bezbedno kupiti nešto važno za kuću, izvršiti popravke. Možete investirati u nove hobije. Astrolozi savetuju da budete malo pažljiviji prema detaljima, onda će sve biti u redu. U većini slučajeva, Lavovi takođe treba da slušaju mišljenje voljenih. To sigurno neće biti suvišno.

Devica

Device u tako povoljnom periodu kao što je ovaj treba češće da se oslanjaju na činjenice, a ne na spekulacije. Ovo će biti dobar trenutak za one koji žele da saznaju istinu. Merkur će pomoći nekome da sazna šta drugi misle o njemu. Ova planeta može otkriti dobre načine u razvoju poslovanja.