Mesečni horoskop za decembar 2022. godine!

Ovan

U decembru će Ovnovi moći uspešno da završe ono što su započeli. Zvezde ih savetuju da iskoriste ovu šansu, jer druga još dugo neće biti predstavljena. Mnogi Ovnovi će dobiti neočekivane ponude na koje vredi pristati. Sreća će pratiti one koji rade sa ljudima. U roku od mesec dana, vaš autoritet na poslu se može povećati. Ovo treba iskoristiti za napredovanje na lestvici karijere. Nemojte zanemariti savete prijatelja, kao i njihove ideje za poboljšanje finansija. Krajem meseca postoji rizik od sagorevanja od previše obaveza. Ne pokušavajte da uradite sve odjednom, odredite prioritete i uradite samo najvažnije. Očekuje vas praznična atmosfera, poklone za najdraže birajte sa puno ljubavi.

Bik

Decembar će za Bika biti mesec neočekivanih otkrića. Vreme će pokazati koje promene su dobre, a koje ne. Sudbina će krajem 2022. godine velikodušno podeliti poklone, za vas će takav poklon biti prilika da drastično promenite svoj život. Na putu u svetlu budućnost, Bik će biti primoran da donosi teške odluke. Drugačije je nemoguće: novo možete pustiti u svoj život samo oslobađanjem prostora od starog. Ako se ne fokusirate na nebitne stvari, uspećete da uveliko poboljšate svoj životni standard. Kraj meseca doneće prijatna dešavanja u oblasti komunikacija. Bikovi će da uspostave davno prekinutu komunikaciju ili upoznaju nove prijatelje koji će dugo ostati bliski. U poslednjoj nedelji decembra, mogući su romantičnisastanci.

Blizanci

U decembru će Blizance potpuno zaokupiti predpraznična gužva. Ostale stvari i brige će otići u drugi plan. Predstavnici znaka će živeti u iščekivanju čuda, ali nećete dugo čekati. Neko će dobiti ispunjenje starog sna, neko - puno malih, ali prijatnih slučajnosti u svakodnevnom životu, neko - dugo očekivani sastanak sa svojom srodnomdušom. Zvezde kažu da će svi Blizanci imati sreće, ali najviše oni koji nisu potisnuli svoju kreativnost. Krajem meseca, Blizance očekuje mirna porodična nedelja. Kada se pojave problemi, možete da se nosite sa svim nevoljama i ne dozvolite im da oboje vaš svet u sivo.

Rak

Život Rakova u decembru će direktno zavisiti od njihovog raspoloženja. Takođe će odrediti većinu donetih odluka. I u tome postoji određena opasnost: zvezde upozoravaju da zaključci izvučeni iz emocija i impulsa mogu dovesti do neuspeha velikih ideja. Važno je da negujete pozitivan duh, ali i uspostavite balans između uma i srca. Sredina meseca obećava značajne promene u vašem ličnom životu. Prema astrolozima, oni će biti neočekivane. Na planu karijere sve će biti stabilno i ceniće se vaš trud i sposobnosti. Biće i velikih finansijskihdobitaka. Vaš zadatak je da ih pametno potrošite, ulažući u dugoročne kupovine.

Lav

Lavovi u decembru će morati da budu strpljivi: neće svi događaji ispasti obaš onako kako biste želeli. A vaš temperament i želja da dobijete sve odjednom mogu u velikoj meri da uzdrmaju ionako nestabilnu ravnotežu. Vaši najbolji prijatelji treba da budu taktika i strategija. Zapamtite da je bolje ići malim koracima ka cilju nego skoro dobiti ono što želite i izgubiti sve. Celokupnu sliku će izvući lični život. Na polju ljubavi moguće su pozitivne promene. Decembar je povoljan za obnavljanje romanse, povoljan odnos sa srodnom dušom, kao i planiranje preseljenja i zajendičke porodice.

Devica

U decembru Devicu očekuje rast na polju karijere i bolje samopouzdanje. To će ih učiniti istrajnijim u postizanju svojih ciljeva. U prvoj polovini meseca moraćete da rešavate suštinski važna pitanja i donosite teške izbore. To se ne može izbeći, a vaša odluka će odrediti događaje za nekoliko meseci unapred. Sredina decembra doneće uspeh Devicama čije su profesije vezane za umetnost ili kreativnost. Inspiracija će vam omogućiti da dostignete neviđene visine u svom omiljenom poslu. Ljudi oko vas će ceniti vaš rad. Ali najveća nagrada za vas biće osećaj zadovoljstva. Kraj decembra je povoljan za ažuriranje garderobe i kupovinu poklona. Ne zaboravite na voljene, jer poseta i znaci ljubavi mogu puno doprineti vašoj porodici.