U sredu 23. novembra u 23 i 57 časova očekuje nas vatreni Mlad Mesec na 1° Strelca. Horoskop ističe da odlučite šta želite sledeće. Usmerite svoju strelu u metu. Zetgnite luk. Krenite. Otvaraju se nove mogućnosti. Horizonti se šire. Rađa se nova nada. Ostvarenje počinje verom, verom u ono što znamo i možemo, piše astrološkinja Julijana Oemović.

Merkur i Venera u Strelcu u kombinaciji sa ovim mladim Mesecom pomažu nam da otkrijemo smisao, da "vidimo" svoju budućnost. Za početak, budimo iskreni prema sebi, a onda i prema drugima. Recimo šta zaista mislimo. Hajde da skinemo maske. Hajde da vidimo stvari kakve zaista jesu. Dokle god sebi prodajemo priču, dok tapkamo na mestu, ne samo da nema kvalitetne promene, već se osećamo bezvoljno, umorno i nezadovoljno.

Zato iskoristite ovu energiju i usudite se. Rizikujte! Usudite se da napravite promene i korake koji su vam važni. Nije strašno pogrešiti, mnogo je strašnije ne učiniti ništa.

Tamo negde nas čekaju nova iskustva, iskustva koja daju svrhu i smisao našim životima. Dokle se uzalud nadate čekajući da se nešto dogodi? Budite motor koji generiše promene.

Ovaj mlad Mesec u sebi nosi simbol slobode, tog trenutka kada oslobađamo samonametnuto i otklanjamo spoljna ograničenja, postavljamo novu nameru, određujemo novi cilj koji je nesumnjivo, van pitanja koje počinje rečima, šta ako...

Ako sumnjate ili se ne usuđujete, pogledajte svoja uverenja, svoja očekivanja. Šta mislite i osećate kada razmišljate o tome šta želite da postignete? Da li vas nešto blokira?

U narednom periodu otvaraju se nove mogućnosti vezane za duga putovanja, kontakte sa strancima, obrazovanje, ličnirazvoj, uz potragu za svojom istinom.

Sada se otkrivaju bilo kakve manipulacije i laži. Zato budite iskreni prema sebi i drugima. Sada vidimo širu sliku. Neke okolnosti vam postaju jasnije i izvesnije. Optimizam raste. Nove prilike nas pomeraju s mesta na mesto.

Prepustite se avanturi. Živite život punim plućima, sa što manje ponavljanja i što više novih iskustava koja vam daju energiju, motivišu vas i podmlađuju.

Astrolog: Julijana Oremović