Nedeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra 2022. godine!

OVAN

Budite oprezni sa novim poznanstvima, jer postoji rizik od toksičnihljudi. Moguća je nepredviđena promena planova, ali ovo će preokrenuti situaciju na bolje. Sa kolegama je preporučljivo ne razgovarati o šefovima, a sa šefovima - kolegama.

BIK

Jednostavno ćete morati da uravnotežite svoje i javne interese. Fokusirajte se na sebe i svoje voljene. Važni su aktivnost i energija, pa ćete pripremiti odskočnu dasku za uspešne poduhvate. Za vikend ne treba planirati ništa ozbiljno, bolje ga je provesti u opuštenoj atmosferi.

BLIZANCI

Mnogo će zavisiti od vaših odluka i inicijativa, možete pronaći izlaz iz teške situacije. Vikendom, pre nego što bilo šta uradite, zatražite podršku bliskih ljudi, oni su u mogućnosti da vam pomognu.

RAK

Ne prepustite se raspoloženju i dozvolite da nostalgija postane kočnica vašeg napretka. Slobodno koristite šarm, on će igrati važnu ulogu u postizanju uspeha. Mogući su neočekivani testovi, ali ćete biti spremni. Vikendom, samoinicijativno, učestvujete u poslovima porodice.

LAV

Mogu se ostvariti važni projekti, mogu doći predlozi koje ste dugo čekali. Događaji na poslu biće prilično nepredvidivi, preuzmite inicijativu i aktivnost. Došli ste do najtežih zadataka. Vikendima će biti teško izbeći nevolje. Može doći do konflikta u porodici, pokušajte da izbegnete svađu.

DEVICA

Rad će pokušati da oduzme mnogo vremena, ali biće korisno. Vikende je najbolje provesti u prijatnom okruženju sa ljudima koji su vam prijatni. Povoljan dan je sreda, nepovoljan ponedeljak.