Godišnji horoskop otkriva da dolazak 2023. godine donosi zaista šanse za radost, kao i prilike da postavimo nove ciljeve ili sanjamo drugačije snove. Možemo stvari vratiti na pravi put. Mnogi će u 2023. godini imati cilj da pokrenu vlastiti posao, a neki će ipak slušati srce čiji će glas dominantno tražiti novu ljubav.

Ciljeva i želja je puno, ali važno je da znamo da 2023. godine neće proteći bez manjih izazova i iskušenja. Kada dođe do takvijh situacija, važno je da razmislimo šta radimo pogrešno i šta možemo da ispravimo, a šta je potpuno van naše kontrole i treba da pustimo.

Nepovoljna vest jeste da 2023. godina počinje sa retrogradnim Merkurom, planetom komunikacije koja kreće unazad. Tada je moguće da će doći do problema u komunikaciji i nerazumevanja, greški, kvarova, ali srećom ovaj aspekt se završava u januaru. Od 12. januara i Mars završava retrogadan hod i boraviće u znaku Blizanaca. Moguće su promene u odnosima, kao i pojačana interakcijama sa drugima. Tokom proleća Jupiter u Ovnu ređa prilike jednu za drugom, a u ovom periodu glavne osobine su hrabrost, odlučnost, inicijativa i akcija. Vreme je za stvaranje željenih stvari u životu!

Kliknite na svoj horoskopski znak ispod i pročitajte detaljnu astro prognozu za 2023. godinu!

Izvor: Sensa