Horoskop za vikend od 25. do 28. novembra 2022. godine!

Mesec u znaku Strelca donosi izobilje pozitivnih vibracija. Mesec se udružuje sa Venerom, planetom ljubavi i Merkurom, planetom komunikacije koja je takođe u znaku Strelca, kao i sa Saturnom u Vodoliji. Ovaj spoj planeta podstiče vas da se povežete sa slobodnim ljudima, da uživate u lepim trenucima, uz dobru hranu, muziku i puno smeha.

U prvim satima petka možete se osećati umorno i iscrpljeno, ali, srećom, Mesec će kasnije u toku dana preći u prizemnog Jarca i smiriti stvari. Tokom vikenda Mesec će preći u Vodoliju, što donosi avanture, uzbuđenja i nove radosti.

Ovan

Saosećanje i zahvalnost su na prvom mestu za vas ovog vikenda jer ste ohrabreni da vodite svojim primerom. U međuvremenu, brzo putovanje van grada može biti osvežavajuće.

Bik

Imaćete potrebu da ovog vikenda pomognete drugima. Možda ćete volontirati ili donirati. Držati otvoren um; ako probate nešto novo, verovatno ćete uživati.

Blizanci

Mogli biste biti prilično zauzeti ovog vikenda dok obilazite prijatelje i porodicu. Ipak, pokušajte da se ne iscrpite. Savršeno je u redu ako samo želite da se opustite i odmorite.

Rak

Ako vam dolaze gosti ili imate važan događaj ove nedelje, pokušajte da se ne opterećujete. Možda bi bilo bolje da zatražite od nekoga pomoć. Neki bliski ljudi će od srca želeti da vam izađu u susret.

Lav

Očekujte da ćete ovog vikenda imati zabavno i dirljivo iskustvo sa nekim koga volite. Vodite računa da ne preterujete ni sa čim što bi vam moglo oduzeti energiju.

Devica

Trenuci u krugu porodice, definitivno je to ono što vam je najpotrebnije ovog vikenda. Međutim, pazite da ne ignorišete svoje želje i potrebe jer ćete hteti svima da udovoljite. I vi uživajte!