Mi možda nismo u potpunosti svesni onoga što stvaramo iz trenutka u trenutak, ali na sreću svemir nam daje mnogo znakova koji nas obaveštavaju kada smo na pravom putu, i (još važnije), kada smo na pogrešnom putu. Znakovi upozorenja iz svemira koji se mogu da pojave u obliku neželjenih okolnosti i događaja, a koji ukazuju da smo - na krivom putu.

Ovi znakovi su pokazatelj da vaša energija ide ka (ili je trenutno zaglavila) u niskim frekvencijama. Vaše misli, osećaji i dela usmereni su negativno, a to stvara niz neželjenih okolnosti.

Isto tako, kada se vaše misli, osećaji i dela odvijaju na visokoj vibraciji, stvari će se posložiti savršeno. Imaćete izvrstan tajming i srećne okolnosti celi dan. To je razlog zašto je tako važno podići svoju vibraciju svesnim odabirom pozitivnih emocija i misli.

Harmonija kosmosa u vašem domu...

Iako imamo mogućnost i izbor "titrati" sve vreme na visokim frekvencijama, izazov je za veliku većinu ljudi i da ostanu na visokim frekvencijama sve vreme. To je zato što su naše duše zapele ovde na Zemlji u fizičkoj dimenziji koja je mnogo gušća i sporija od viših, eteričnih dimenzija. Jednostavan sastav naše planete i tela je sastavljen od mnogo niže vibracijske energije nego što su naše duše.

Kao rezultat toga, veroatno ćemo naleteti na neželjene okolnosti s vremena na vreme, ali to je u redu. Dokle god smo u stanju da poslušamo ove znakove upozorenja (ne dopuštajući našem egu da se fiksira na njih!), možemo se vratiti na pravi put jako brzo.

PageBreak

Šta nam govore znakovi pored puta

Dok se krećete kroz dan, dobra je ideja da obratite pažnju na neke od znakova upozorenja iz svemira.

1. Nabiti, poseći, slomiti ili uštinuti prst.

2. Zaglaviti se u velikoj saobraćajnoj gužvi.

3. Primećivanje brojnih neprijatnih pogleda ili podrugljivih, neprijatnih primedbi od drugih ljudi.

4. Povrediti se.

5. Neočekivano veliki troškovi ili računi.

6. Nelagodni instinktivni osećaji u stomaku.

7. Svađa s voljenima.

8. Razboleti se.

9. Jaka glavobolja.

10. Gubitak ili razbijanje vredne imovine.

11. Neugodni mirisi, zvukovi ili ukusi.

Svaki od ovih znakova je upozorenje da treba da se centrirate i usredsredite i prilagodite svoju frekvenciju. Kad naiđete na jedan od ovih znakova upozorenja - prestanite! Nemojte nastavljati da radite na tom zadatku, ili nastavljati taj razgovor, ili biti i dalje opsednuti mislima koje ste upravo imali, jer to vas neće odvesti na mesto gde zaista želite da budete.

Ime kosmosa je Ljubav...

Umesto toga, duboko udahnite, napravite korak dalje od te situacije, pa čak i odvojite koji minut da razmislite i meditirate ako ste u mogućnosti. Ako prepoznate ove znakove upozorenja, brzo i odmah delujte; jednostavan čin distanciranja i centriranje sebe će zaustaviti taj negativan zamah.

Kao konačna napomena, pokušajte da ne budete opterećeni znakovima upozorenja. Govoreći i stalno razmišljajući o njima, vaš um stvara pouzdan način da snizi vibracijsku energiju. Uzmite ove znakove za ono što oni zaista jesu, jednostavni "stop znakovi": Pozor, zaustavi se! Usresredite se! I onda kreni dalje!

Uvek vodite računa o visini svojih vibracija; dajte svoju pažnju i energiju samo na one misli, osećaje i postupke koji istinski i duboko rezoniraju s vašom dušom, srcem i intuicijom.

Izvor:Alter TV