Godišnji horoskop za Lava za 2023. godine otkriva da je ovo zaista vaša godina. Vreme je za promenu, vreme je da delujete. Posebne akcije, korake i promene možete preduzeti na poslu i polju karijere. Ako preduzmete odgovornosti, budete smeli i pronađete meru i ravnotežu u svemu što radite, uspeh je zagarantovan.

HOROSKOP ZA ŽENE LAVA ZA 2023. GODINU

2023. godine bićete posebno privlačni, a najviše šarma vas očekuje u avgustu, oko perioda vašeg rođendana. Vreme je da uživate u ljubavi i iskrama radosti, a ne obazirite se na ogovaranja i toksične komentare nekih ljudi koji nisu važni u vašem životu. Ako ste u vezi, moguće je da vas u aprilu očekuje značajna transformacija u odnosu sa partnerom. Neko će shvatiti da više nije spreman da ostane u paru, neko će početi da radi na odnosima zajedno sa partnerom kako bi ih izveo na novi nivo, neko će prevazići sve krize. Sve promene deluju da su nabolje! Na poslu se od vas očekuje da preduzmete ozbiljne korake, da preuzmete odgovornost.

HOROSKOP ZA MUŠKARCA LAVA ZA 2023. GODINU

Ovo će biti odlična godina za jačanje poslovne i poslovne saradnje, ali prvo morate da očistite većnedovršene zadatke. Rešite probleme sa onim partnerima koji više ne donose rezultate i koji su zastareli kao partneri. Nefikasna saradnja se mora prekinuti, nema potrebe da se ovaj teret dalje povlači. A već od aprila imaćete priliku da u poslu ostavrite neke nove saradnje. Prema horoskopu za 2023. godinu, muškarci Lavovi treba da usmere napore na stabilizaciju poslovanja. U ljubavi će se mnoge stvari promeniti, birtna im je lojalnost, ali i da se reši kriza u vezi.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA LAVA ZA 2023.

Period stagnacije u vezi se završava. Očekuju vas burne promene na ličnom planu. Oni koji već duže nisu zadovoljni u odnosu sa partnerom, moraće da se potrude i otvoreno reše problem. Ako to ne bude moguće, postoji rizik da će se neki parovi udaljiti. Spremite se da pređete na sledeći nivo, radite i transformišite svoj odnos sa partnerom. Važno je da se zajedno trudite, jer posvećenost jedne osobe ovde neće doneti rezultate. Ako želite kvalitativne promene, a vaš partner je zadovoljan starim formatom i ne želi ništa da menja, ova situacija će najverovatnije dovesti do prekida. Ako ste dugo bili slobodni, horoskop za 2023 Lavovima ističe sreću: biće šanse da pronađete ljubav i započnete vezu.

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA LAVOVE ZA 2023.

U 2023. Lavu se preporučuje da posebnu pažnju posveti mišićno-koštanom sistemu, zdravlju koštanog sistema. Vežbanje će vam prijati i dobro će vam doći. Ako nemate vremena da idete u teretanu, možete se rekreirati u prirodi ili kod kuće. Preopterećenost poslom može negativno uticati na dobrobit, kvalitet sna i varenje. Nemojte sebe preopteretiti zadacima, niti se nervirati ako ne možete sve da odradite. Masaža i opuštanje će vam prijati.

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA LAVOVE ZA 2023.

Pokušajte da se ne vežete dugovima i novim kreditima - to može dovesti do finansijskih poteškoća, napetosti. Ako već imate kredite, onda se 2023. potrudite da ih zatvorite, izmirite sve obaveze. Najodgovornije pristupite temi zarada i rashoda, neće biti suvišno analizirati sopstveni i porodični budžet i na kraju započeti dnevnik prihoda i rashoda. Ozbiljno je vredno razmisliti o ulaganju, ali se nikako ne upuštajte u rizik. Prema horoskopu za 2023. godinu, Lavov ima dobre mesece u finansijskim pitanjima: april, maj, septembar, oktobar.

DA LI JE 2023. UOPŠTE DOBRA GODINA ZA LAVOVE?

Astrolozi ističu da je godina je uspešna u smislu karijera i društvenog rasta. Možete dobiti pokroviteljstvo nadređenih koji će vam pomoći u promovisanju ili rešavanju nekih problema. Lavovima je sledeće godine važno da poštju pravila i dobro isplaniraju stvari. Iako u polju ljubavi može biti izazova, ukoliko se posvetite odnosu i zaista želite da nešto uspe, očekujte da ćete dobiti romantične plodove.

Izvor: Sensa