Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRELAC - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Astro prognoza za ljubav, finansije, zdravlje, muškarca, ženu!

Autor Teodora Andrić

Veliki godišnji horoskop za Strelac za 2023. godinu - saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, finansija, zdravlja, uopšteno!

 Godišnji horoskop za 2023 za Strelca. Izvor: Shutterstock

Godišnji horoskop za 2023. za Strelca donosi povećanu energiju, potrebu za donošenjem važnih odluka, kao i razvijanje strateškog razmišljanja. Svaki korak u ovoj godini može biti važno, zato pažljivo analizirajte sve što želite da postignete. Oslobodite se nagomilanog stresa, uvek težite sreći i olakšanju.

HOROSKOP ZA ŽENE STRELCE ZA 2023

Žene Strelčevi u 2023. godini treba da porade na svom samopouzdanju. Prestanite previše da kritikujete sebe, to utiče nepovoljno na mentalno zdravlje, ali i na odnose sa bliskim ljudima. Ako ne volite sebe, kako možete očekivati da će vas drugi voleti.Oslobodite se osećaja krivice kroz oproštaj i posvetite više pažnje sebi. Briga o izgledu, stilu i zdravlju pomoći će vam u tome. Priojaće vam neka kreativna fizička aktivnost, možda ples. Kada poradite na samopoštovanju, moguće je da će se poboljšati i mnoge stvari na ljuabvnom planu. Promene u tom pogledu će se, inače, pozitivno odraziti na finansije. Više se nećete ograničavati sebe u ostavrenju želja. Provodite vreme sa prijateljicama, ženska energija vas smiruje.

HOROSKOP ZA MUŠKARCE STRELCE ZA 2023.

Previše razmišljate o sebi, a malo obraćate pažnju na svoju srodnu dušu (ako je imate). Iako voljena osoba ima strpljenja, i ono može nestati. Ljubav se mora negovati stalno. Oni koji su usamljeni privlače osobe koje im se dopadaju, mogući su flert i nove veze. Horoskop za 2023. godinu preporučuje muškarcima Strelcima da budu čvrsti i principijelni u svojim odlukama, ne samo u ličnom životu, već i na poslu. Ambicije za vođstvom i finansijskizahtevi će se znatno povećati. Dakle, u prvoj polovini godine treba da se potrudite da biste u drugoj mogli da uživate u plodovima svog rada.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA STRELCA ZA 2023.

Tokom leta vas očekuje uzbudljiv romantični život, ali važno je da ne idealizujete potencijalnog partnera i od svih očekujete savršenstvo. Oni koji su već u vezi moći će da inspirišu svoje partnere na pozitivne promene. Uživate u društvu bliskih ljudi, a u 2023. su moguća lepa i uzbudljiva putovanja. Muškarcima Strelcima horoskop za 2023. godinu predviđa da će bezglavo uroniti u posao, a do marta će se osećati usamljeno, uprkos obilju seksualnog života. A u proleće se može desiti zanimljiv susret, koji će se leti razviti u nešto više. Najbitnija stavr za ljude rođene u znaku Strelca jeste da izbegnu ljubavne trouglove. Nelojalnost i igranje tuđim emocijama može vas koštati na emotivnom planu.

ZDRAVSTVENI HOROSKOP STRELCA ZA 2023.

Više ćete pažnje poklanjati svom telu, zanimaće vas kursevi fitnesa, ishrane ili možda medicine. Konsultovaćete se sa stručnjacima na temu zdravlja, želećete da pomognete drugima svojim savetima. Članovi porodice će vam sigurno biti zahvalni na vašem iskustvu. Ne zaboravite na detoksikaciju i organizujete sebi masažu ili se na drugi način pobrinite za opuštanje. Trčanje vam takođe može pomoći u borbi protiv stresa.

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA STRELCA ZA 2023.

Vreme je da postanete smeliji i da samostalniji, preuzmite odgovornost za svoj posao. Moguće su povoljne prilike za ulaganje novca u profesionalnoj sferi. Biće mnogo ideja za nov eprojekte i biće dovoljno velikodušnosti, ali ne treba zaboraviti na sigurnost: osigurajte svoju imovinu i izvršite bilo kakve transakcije striktno preko advokata. Oblasti poslovanja koje su povoljne za rođene u znaku Strelca ove godine: investicije, IT, nekretnine, industrija zabave, roba i usluge za telo, zdravlje, ishrana, lepota, poslovi vezani za odeću i njenu proizvodnju, kao i fizički rad. Moguće su i povišice.

PREPORUKE ZA STRELCA ZA 2023.

Strelčevi treba da se aktiviraju na polju ostavrenju najdivnijih snova i starih želja. Preuzmite inicijativu i borite se za život kakav želite, borite se za svoj razvoj. Ova godina je izuzetno uspešna, imaćete sreće u investiranju, delujete odlučno i ubirate plodove svog rada. Uložite svoje napore i sposobnosti i možete napraviti velike promene u mnogim oblastima života.

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj