Pred Bikovima je godina puna važnih odluka, kako na privatnom planu, tako i u profesionalnoj sferi. Godišnji horoskop za 2023. otkriva da je najvažnije da se neplašite pšromena, već da se prepustite tom talasu i vidite šta vam je sudbina pripremila. To ne znači da treba da ispustite kontrolu ili da ne preduzmite odgovornost za svoje postupke, već da se ne opirete stvarima koje stižu i mogu vam menjati život.

HOROSKOP ZA ŽENU BIKA ZA 2023.

Očekuje vas obilej mogućnosti, posebno u smislu društvene realizacije. Možda postoje mogućnosti za profesionalni rast. Nemojte da propustite važne prilike, prihvatite ih! Vodite više računa o sebi, kako na fizičkom, tako i na mentalnom nivou. Periodi kada treba da usporite i osluškujete svoje telo i srce na posebnom nivou jesu februar, jun, jul i avgust.

Od 17. marta do 10. aprila planeta ljubavi i vaš vladar Venera boraviće u znaku Bika. U ovom periopdu ćete biti neverovatno privlačni i osvajaćete poglede, komplimente. Možete šarmirati nekoga ko vam se dopada, dok maj moće biti period kada se odnosi testiraju. U junu ćete možda morati da se bavite pitanjima vezanim za dom i porodicu. Od 10. juna do 10. jula žočekuje vas nepovoljan period za kupovinu imanja, selidbu i renoviranje kuće. Najlepša vest u 2023. godini jeste to što možete da upoznate srodnu dušu. Tokom jeseni i na kraju godine očekuju vas divne avanture.

HOROSKOP ZA MUŠKARCA BIKA ZA 2023.

Od samog početka godine, muškarac Bik može se suočiti sa poteškoćama. Najverovatnije će uticati na posao i poslovanje. Očekuju vas razne turbulencije, a već u januaru moraćete da pristanete na neke nove uslove života. Ako ojačate duh i verujete u svoje vizije, sve može postati onako kako očekujete. U periodu pomračenja Sunca oko 20. aprila i 5. maja očekuju vas važni događaji, kao i sudbonosne odluke koje se tiču posla. Pazite koje odluke donosite jer vam mogu preokrenuti ceo život. Uspeh treba očekivati oko kraja godine.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA BIKA ZA 2023.

Februar, oktobar i decembar biće najpovoljniji meseci za romantične veze. Upravo tokom ovih meseci glavna planeta ljubavi Venera stvaraće harmoniju u odnosima koje Bik kreira. Kraj oktobra će verovatno doneti nova poznanstva i burne romanse. A u decembru se čak i prolazne avanture mogu pretvoriti u ozbiljnu i stabilnu vezu. Manje turbulencije u sferi romantike očekuju vas krajem leta i početkom jeseni kada Venera započne retrogradni hod. Mnogi parovi tada mogu biti na testu, postoji rizik od preljube ili laži. Takođe, moguće je da će se pojaviti i manja nostalgija za bivšimljubavima, kao i susreti sa ljudima koji su odavno izašli iz vašeg života. Tokom leta Bik će više biti posvećen porodičnim odnosima, nego ljubavnim romansama. U letnjimmesecima je važno da pazite kome poklanjate srce kako biste izbegli razolčaranje.

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA BIKA ZA 2023.

Do sredine maja 2023. uticaj Jupitera će pomoći Biku da ojača svoju snagu. Imaćete šansu da se oslobodite emotivnog tereta. Najvažnije je daizbegavate stres i da pronađete fizičku aktivnost koja vam prija. Ne odlažite lekarske preventivne preglede. Takođe je neophodno kontrolisati ishranu i pridržavati se laganih obroka.

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA BIKA ZA 2023.

U drugoj polovini godine, planeta sreće Jupiter će pomoći Biku da poboljša svoje materijalno stanje. Od 16. maja do kraja godine "plivaće" kroz njihovo sazvežđe, dajući nove mogućnosti da poveća prihode i donese sreću. Međutim, periodi pomračenja Sunca i Meseca mogu doneti poteškoće i izazvati promene koje će Bika naterati da preispita porodični budžet. Od 11. aprila do 6. maja predstavnici ovog znaka mogu imati problema sa novcem. Ali sreća neće napustiti Bika. Gotovo sigurno će moći da nađu izvor dodatne zarade. Nove korisne veze i poznanstva koja sudbina baci u ovom periodu doneće finansijsku korist.

Najvažnije teme 2023. godine u životu Bika biće odnosi, ljubav koja raste, kao i svest o sebi i razvoj na polju karijere. Od prvih dana januara počinje period važnih unutrašnjih promena, koji će trajati do sredine jula. Tada imate priliku da donesete važne odluke koje vam mogu transformisati život. Imajte empatiju i posvetite se drugim ljudima, ali nemojte zbog toga potpuno zanemariti sebe. U odnosima že vam trebati više fleksibilnosti i strpljenja.

Izvor: Sensa