Srodna duša, odnosno osoba koju vam je sudebina odredila predstavlja nešto potpuno novo i posebno što će vam se dogoditi u životu. Osetićete da je to prava osoba za vas, da je to neko ko je deo vaše duše i srca... Suđeni partner je neko ko vas poremeti iz centra ravnoteže i otkrije vam neke nove visine i horizonte života...

Evo koji znakovi univerzuma pokazuju da je osoba vaša sudbina:

1. Osećaj prepoznatljivosti - Kada upoznate ovu osobu, imate osećaj da se poznajete jako dugo. Kao da gledate svoj odraz u ogledalu: u čoveku nalazite slične osobine, manire i navike. Ta osoba je vaš dupklikat - razume vas, zna šta želite, oseća u kojem ritmu srce kuca.

2. Deja vu efekat - Imaćete osećaj kao da ste već negde sreli ovu osobu, da ste već negde pričali i bili bliski... Verujete da ste povezani oduvek, a to je jedan od najvažnijih znakova sudbonosnih spojeva duša.

3. Neverovatne slučajnosti - Moguće je da vaši rođaci, prijatelji, poznancii imaju ista imena, da imate neke iste važne datume, sanjate slične snove, vaše životne priče se podudaraju. Možda imate iste hobije, ili se prvi put sretnete na mestu koje je jako važno za oboje.

4. Osećaj unapred određenog - Ovaj osećaj se javlja kada sve dođe na svoje mesto. Počinjete da shvatate da ste sve ovo vreme tražili samo ovu osobu. Ušala je u život, i sve je postalo lako i razumljivo. U takvoj situaciji mnogi događaji mogu brzo da prolete, nesuglasice bukvalno nestaju, nema svađa i negativnosti. Sada imate osećaj da je vaša budućnost obojena najlepšim bojama i osećanjima kada ste sa ovom osobom.

5. Ponavljanje brojeva - Znakovi univerzuma javljaju se kroz numerologiju, ponavljanje brojeva. Ukoliko vam se pred očima pojavljuju kombinacije istih brojeva, ovo je jedan od znakova univerzuma. Nizovi brojeva koji mogu ukazivati na sudbinsko poznanstvo: 06:06; 12:21; 15:21; 22:22; 111.

Izvor: Sensa