Ukoliko volite da radite testove ličnosti, ovaj jendostavan će vam se posebno dopasti - otkriva koji ste dar sudbine dobili po rođenju. Ukoliko taj dar, odnosno talenat osvestite i razvijate, možete postići velike stvari.

Potrebno je samo da pogledate sliku i ono što vam je najviše privuklo pažnju na prvi pogled, otkriva vašu unutrašnju moć Pogledajte i odgovorite - da li ste prvo proimetili ženu, jezero, planinu ili šumu?

Rešenja:

Žena - vaš dar je intuicija

Intuicija je moćno sredstvo koje je skriveno u svakom od nas, s tim da je neko ima pojačanu, a neko slabiju. Ukoliko ste na pvi pogled videli ženu, vaša intuicija je jaka, daje vam važne soignale i smernice za život, vodi vas do velikih stvari. Ne ignporišite nikad taj unutrašnji glas, blago golicanje koje se javi kada treba da donesete odluku - poslušajte svoj instikt i možete biti na dobrom putu.

Šuma - vaš dar je tajanstvenost

Vi ste misteriozna osoba, i baš to vas čini privlačnim. Volite da budete tajanstveni, ali ste istovremeno strpljivi i čekate pravo vreme - i baš u dobrom trenutku uradite neke stvari u životu. Vaša mašta je bujna kao gusta šuma, ali i jedan od darova svakako jeste to što znate kako da čuvate tajne. Niste u životima drugih ljudi, tek kada vam se povere, vi se upuštate u njihovu priču, ali ih nikada ne odajete. Tajna je za vas nešto što ne treba prekršiti. 

Jezero - vaš dar je dubina uma

Vaš um je otvoren i dubok, fokusirani ste na svoje misli, i pre nego što nešto uradite, pažljivo promislite. Snaga uma je ono što vas vodi ka sreći i uspehu, i stalno radite na razvijanju. Poput najčistijeg jezero, vaš um je bistar i daje vam moć da smislite kreativne ideje, uradite sjajne stvari i promenite život u boljem smeru.

Planina - vaš dar je snaga

Vi ste snažna osoba koja se lako bori sa preprekama i životnim izazovima. Snažni ste poput stene - borite se za ono što želite i nikada ne dopuštate da vas životne oluje slome. U vama je neizmerna snaga koja inspiriše druge ljude. Možda ponekad izgledate hladno, ali ispod snage krije se mekano srce puno ljubavi. Vaši prijatelji to vrlo dobro znaju.

Izvor: Sensa