Mesto koje nam prija i gde pronalazimo svoj mir nije tek neko nasumično odabrano. To mesto je prostor gde se naša duša oseća na svome, sigurno. Stoga izbor mesta na koje idete ili na koje biste u ovom trenutku želeli da odete mnogo toga govori o vama. Izaberite jednu sliku iz psiho testa i saznajte šta vas najviše u životu sputava na putu do uspeha.

1. Pustinja

Vi ste veoma kreativna i temperamentna osoba. Možda se osećate posebno i drugačije od ostatka sveta, pa zbog svoje misterije ponekad u očima drugih izgledate nedokučivo i nerazmljivo. Možete imati izražene emocionalne uspone i padove. Vaš glavni zadatak je da upoznate, prihvatite i cenite sebe. Vi ste osoba divnih talenata koja vam, uz malo više odlučnosti može pomoći da postignete divne stvari u svom životu!

2. Vodopad

Iskreni ste, otvoreni prema drugima, a prema sebi nestalni, menjate se poput vode i stalno vam trebaju nova uzbuđenja. Iako znate šta želite, ne uspevate uvek da sprovedete svoje planove do kraja. Savet je da se više povežete sa sadašnjošću. Ovde i sada je jedino što nam zaista pripada, vaša budućnost je samo rezultat onoga što radite u svojoj sadašnjosti! A imate potencijala za velike stvari!

3. Planina

Sebe karakterišete kao osobu koja ceni svet kako iznutra tako i spolja, i zato uvek tražite mesta mira i izbegavate situacije koje mogu da naruše vaš duševni mir. Iz tog razloga možete postati suviše oprezni, što vodi težnji da kontrolišete sve, a to nije moguće. Ima čari i u nepoznatom: neka vas život iznenadi, prepustite mu se. Iznenadićete se koliko je lep osećaj.

4. More

Vi ste inventivna, kreativna osoba koja odlučno radi na ostvarivanju svojih ciljeva. Volite da se razvijate i doprinosite svetu svojim znanjem i veštinama. Prirodno ste orijentisani na postignuća i iz tog razloga možete postati previše samouvereni. U svom životu imate dva velika problema- previše se opterećujete poslom što vam može urušiti zdravlje i mislite da vašu vrednost određuju vaša postignuća. Zapamtite da se vaša prava vrednost ogleda u onom što jeste kao osoba, a ne ono što ste uspeli da uradite. 

Izvor: Sensa