Izreka kaže “stara ljubav zaborava nema”. Ali ipak svaka osoba je individua za sebe- neko nakon raskida brzo okrene novi list i nastavi dalje, dok neko nikada ne preboli kraj i nastavlja da se nada da će se njihova srca ponovo spojiti. Evo koja se 3 znaka horoskopa uvek vraćaju bivšim ljubavima:

Rak

Rakovi važe za veoma osetljive i najromantičnije znakove zodijaka. Veoma su skloni nostalgiji, što znači da često uranjaju u sećanjaiI predaju se maštanjima. Zbog toga je velika verovatnoća da se vrate bivšim ljubavima. I muškarci i žene ovog znaka ne podnose usamljenost, stoga brzo teže da popune svoju emotivnu prazninu. Zbog straha da ne prepoznaju ljubav u novim vezama, lakše im je da obnove stare nego da grade nešto iznova sa nekim drugim ljudima koje ne poznaju. Na najmanji nagoveštaj nade vraćaju svom bivšem partneru.

Ribe

Ribe imaju dva suprotstavljena motiva za povratak. Jedne pokreće želja da bivšima dokažu da su najbolji i nezamenljivi. Na sve načine pokušavaju da vrate poverenje i svu svoju senzualnost koriste kao svoj adut. Druge pokreće snažna emocionalna veza, tačnije pojedine Ribe ne mogu da žive bez bivše ljubavi, stoga mnogo pate zbog njihovog odsustva. Njihove privrženosti su veoma ozbiljne, Ribe nikada ne zaboravljaju bivše ljubavi!

Devica

Malo je verovatno da će pragmatična Devica postati heroj ljubavne priče, ali iza maske smirenosti kriju se velika sumnjičavost i strahovi. I muškarci i žene Device umeju da budu previše izbirljivi prema ljudima i dugo traže novog partnera, terajući mnoge od sebe svojim karakterom. Stoga čim dobiju i najmanji nagoveštaj da bi veza sa bivšim mogla da se obnovi, oni će biti tu. Sanjaju o povratku u mirnu prošlost i idealizuju bivše partnere.

Izvor: Sensa