Horoskop za vikend od 2. do 4. septembra 2022. godine!

Ovan

Završite obaveze u petak kako biste bili slobodni da zaronite u vikend u subotu ujutro, pošto trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera u vašem znaku pokreće talas dobrih stvari. Pripazite na svoj temperament dok se Mars suprotstavlja Mesecu kasnije tog dana. Ako sami sebe nesvesno sabotirate, to bi moglo da vam pokvari vikend. Srećom, Mesec u Strelcu u nedelju to neće dozvoliti.

Bik

U petak, kvadrat između vaše vladajuće planete, Venere i Meseca u znaku Škorpije, može da vas natera da se osećate ljutnju i bes. Vodite računa o poslu i završavanju obaveza. Dobru energiju i prilike donosi vam trigon Meseca u Strelcu i Jupitera. U nedelju, Mesec će biti u trigonu sa Venerom, što donosi sreću i uspeh.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta, Merkur, suprotstavlja se Jupiteru u petak, a vaša radoznalost može da vas natera na stvari koje niste ni pomišljali! Trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera u subotu otvara vaše srce, pomažući vam da svoju vezu podignete na viši nivo. U nedelju, kvadrat između Merkura i Meseca može izazvati nesporazume sa ljudima iz vašeg okruženja.

Rak

Trigon između Meseca i Neptuna u petak donosi vam inspiraciju za sve što želite da postignete. Takođe, sekstil između Meseca i Plutona pomaže vam da svoje planove sprovedete u delo! U subotu, Jupiterov trigon ka Mesecu u Strelcu podiže vam raspoloženje. U nedelju, Mesec u Jarcu utiče na vaš sektor ličnih odnosa, a u trigonu sa Suncem donosi harmoniju u vašu ljubavnu vezu.

Lav

Trigon Meseca u Škorpiji sa Neptunom i sekstil sa Plutonom u petak inspiriše vas da renovirate kuću i sređujete životni prostor. Subotnji trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera unosi romantiku u vaš život što će vas zbližiti s partnerom. U nedelju se nastavljaju povoljni uslovi za ljubav zahvaljujući trigonu između Meseca i Venere.

Devica

Opozicija između vaše vladajuće planete, Merkura i ekspanzivnog Jupitera u petak može dovesti do toga da izgubite fokus pa budite pažljivi dok pravite planove za vikend. Trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera u subotu poboljšava vaše odnose, a sekstil između Saturna i Meseca u nedelju, pomaže vam da se pozabavite porodičnim pitanjima i donesete važnu odluku.