Godišnji horoskop za 2023. otkriva da prema kineskoj astrologiji cela godina biće u znaku Zeca. Glavne karakteristike ovog perioda jesu mir, romantika, ljubav, prijatna energija. Ovan je vatreni znak koji ima snažan temperament i neverovatnu energiju kojom osvaja. Ovnovi će morati da se prilagode okolnostima, ali ako usklade energije i pronađu ravnotežu, mogu ih očekivati divni darovi sudbine.

ŽENA OVAN

Impulsivne žene Ovnovi u 2023. treba da budu opreznije: ne morate se odreći svega zbog sumnjivih poslova i nepromišljenih poteza. Trudite se da u važnim promišljanjima ostanete racionalni. Pre donošenja važne odluke, pokušajte u svojoj glavi da razmotrite šta će vam taj korak doneti, a šta odneti.

2023. godina pružiće vam prijatnu transformaciju koja će vam omogućiti da na duže staze pronađete uspeh. Kakva će to biti transformacija zavisi od vas. Možda bi trebalo da promenite svoju profesionalnu aktivnost, i to radikalno. Ili možda napravite neke promene u izgledu i imidžu koje će vam prijati.

Za žene Ovna, horoskop za 2023. poručuje da će intuicija raditi odlično - glavna stvar je da ne zaboravite da je slušate. Unutrašnji glas ponekad može reći više od bilo kog savetnika iz vašeg okruženja. Ovo će biti veoma povoljan period za formalizaciju odnosa sa voljenom osobom i rođenje dece. Žene Ovnovi 2023. godine treba da se fokusiraju na porodicu, ljubav, zajedničke snove sa partnerom. Pokušajte da uskladite svoju burnu energiju sa neophodnom harmonijom.

MUŠKARAC OVAN

Predstavnicima ovog vatrenog znaka može biti dosadno 2023. godine, jer godina obećava da će biti mirna i neće doneti posebna iznenađenja. Ovan je rođen da se bori, i ako nema spoljnih faktora za borbu, on počinje da izmišlja sopstvene razloge za energičnu ofanzivu ili borbu sa samim sobom.

Horoskop za 2023. preporučuje da muškarci Ovnovi nauče da drže svoje emocije pod kontrolom, ne zaborave da se opuste na vreme. Usmerite višak energije u neke vredne aktivnosti - sport, umetnost, ručni rad, aktivni hobiji - izaberite ono što volite. Najvažnija stvar koju Ovan treba da zapamti jeste da ako ste već izabrali cilj za sebe, držite ga se. Ne obazirite se na sabotirajuće komentare okruženja, već slušajte sebe.

U 2023. vredi konkretnije definisati svoje zadatke i slediti svoje želje. Neka osećaj dužnosti ostane u pozadini, ne dozvolite da vas obuzme. Ali prioritet godine biće stabilnost! Ovo vreme je povoljno za stvaranje porodice, ljubav, venčanje.

LJUBAV ZA OVNA U 2023

Predstavnici ovog vatrenog horoskopskog znaka 2023. godine mogu otkriti potpuno nova osećanja, obogatiti paletu emocija. Strasti će se zapaliti novom snagom, osećanja će postati dublja i svetlija. Neke od ovih promena mogu biti zastrašujuće. Ali ne pokušavajte da sakrijete ili potisnete transformaciju: ne možete pobeći od sebe.

Svi oni koji imaju partnera treba da shvate da su negativnost i bura emocija sada beskorisni. Vreme je za romantiku i nežnost. Vreme za ozbiljne akcije i prve korake, period za jačanje odnosa. Oni koji su u vezama treba da nauče kako da pronađu kompromis.

Ovnovima, koji sada traže svoju srodnu dušu, godina obećava ne samo partnera za ugodan provod i izlaske, već pravu ljubav. Dugo očekivani sastanak može se održati u proleće ili ranu jesen. Glavna stvar je da ne sedite kod kuće sa svojim omiljenim TV emisijama na udobnoj sofi. Podsetite sebe koliko ste šarmantni i da možete da se zabavite, izađete. Imaćete priliku da privučete pažnju osobe koja vam se dopada.

ZDRAVLJE ZA OVNA U 2023

Prva polovina godine će biti turbulentna, vaš nervni sistem će morati da pretrpi udarac. Zato je bolje da unapred proverite svoje telo i povremeno se prepustite masaži, posetite banje i pronađete način da smanjite stres. Više brinite o svom zdravlju.

FINANSIJE ZA OVNA U 2023

Možete se izgubiti u realnosti finansija. Prema horoskopu za 2023. Ovnovi bi trebalo da budu veoma oprezni u trošenju. Rizici od finansijskih gubitaka rastu, pa pre nego što uložite novac ili potpišete ugovore, potrebno je sve proveriti sedam puta, a zatim još jednom sve proveriti.

Takođe, ne planirajte velike kupovine za 2023: bolje je da se pooštrite i uradite to ove godine ili čak odložite. Ali ako vam je zaista potrebno, onda planirajte nešto ozbiljno za period od početka novembra - ne ranije. Ne treba rasipati novac, a ako nije lako kontrolisati ravnotežu prihoda i rashoda, dobro će vam doći finansijski plan. Godina je veoma povoljna za ulaganje, ali svaka investicija treba da vam bude što jasnija i pouzdanija.

Izvor: Sensa