Nedeljni horoskop od 12. do 19. decembra 2022. godine!

OVAN - Neophodno je pokazati razboritost rečima i delima. Nemojte žuriti iz jedne krajnosti u drugu. Vaše odlučne akcije će sigurno biti krunisane uspehom. Promocija ne dolazi u obzir. Sastanak sa prijateljima tokom vikenda obećava najpovoljnije utiske. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan dan je sreda.

BIK - Uspećete brzo da se nosite sa teškim situacijama koje se pojavljuju. Pokušajte da glatko uđete u radni ritam: ne zgrabite sve odjednom. Za postizanje bilo kog cilja praktično neće biti prepreka. Vikendom se preporučuje da svoje uspehe proslavite sa prijateljima.

BLIZANCI - Imate šansu da stvorite čvrst temelj za dalja dostignuća u radu i stvaralaštvu. Uspeh će biti zasnovan na vašoj tačnosti i integritetu. Ne dozvolite ljudima oko vas da manipulišu vama, ne pravite beskrajne kompromise. Posvetite vikende aktivnom odmoru, ne sedite kod kuće.

RAK - Važno je ne kasniti, doći na posao na vreme. Međutim, ne pokušavajte da steknete reputaciju radoholičara, vaši napori neće biti cenjeni. Odvojite vreme da se opustite i zabavite. Za vikend vodite računa o planovima voljenih. Možda vas negde pozovu.

LAV - Možda ste zabrinuti zbog pitanja vezanih za karijeru. Vaš pristup rešavanju problema pomoći će vam da se nosite sa mnogim slučajevima. Pažljivo analizirajte događaje koji vam se dešavaju i ne preduzimajte impulsivne i nepromišljene korake. Vikendom ćete uživati u ličnom životu.

DEVICA - Počinjete da osećate kako ste ispunjeni vitalnom energijom, ponovo ste u stanju da budete stvaralac. Povoljno vreme za planiranje, kako za bližu tako i za dalju budućnost. Vikendom možete računati na podršku prijatelja u realizaciji vaših ideja.