Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEST OTKRIVA GLAVNU CRTU VAŠE LIČNOSTI: Saznajte da li vas kroz život vodi um ili srce - koju ste prvo životinju uočili?

Autor Teodora Andrić

Test ličnosti otkriva koja je vaša dominatna crta karaktera, odnosno da li vas kroz život vode srce ili um... Životinja koju ste prvo uočili daje rešenje...

 Test ličnosti otkriva vaš karakter. Izvor: Foto: Jackpotjoy/Printscreen

Jednostavan test sa optičkom iluzijom otkriva koja je ključna crta vaše ličnosti. Na osnovu životinje koju prvo primetite na slici, saznajte da li vas kroz život više vode srce ili um.

Koju ste životinju prvo uočili? Rešenja testa:

1. Slon - Ako ste prvo videli slona, veća je verovatnoća da vas vodi više glava nego srce. Odmeravate sve prednosti i nedostatke. Vaše druge osobine ličnosti uključuju samopouzdanje, smirenost i sposobnost da umirite i utešite druge kada je to potrebno. Ljudi u vas imaju poverenja i imate odlične komunikacijske veštine, što vas čini pogodnim da budete dobar vođa.

2. Lav - Ako ste prvi uočili lava, veća je verovatnoća da ste impulsivna osoba kojom vladaju emocije, uvek slušate glas svog srca. Verovatno ćete biti veoma energični i snažni, sa moćnom ličnošću i osećajem impulsivnosti. Takođe, možete primetiti da niste sjajni kada je u pitanju fokusiranost na detalje, već ćete se umesto toga fokusirati na širu sliku. Slušati srce je ključno za sreću, ali u nekim situacijama je važno da "spustite loptu" i razmislite hladnom glavom.

3. Noj - Ako ste prvo videli noja, verovatno ćete imati odlične instinkte i zato verujete svom srcu pre svega. Vi ste izuzetno intuitivna osoba koja je samouverena i radoznala. Takođe, vrlo ste otvoreni za druženja i nova poznanstva. U stanju ste da ostanete mirni pod ogromnim stresom. Verovatno ćete dobro raditi i pod pritiskom, kako samostalno, tako i u timu.

4. Ptice koje lete - Ako ste prvo primetili ptice, najverovatnije je vaša ključna karakteristika da ste mislilac. Verovatno ćete ceniti svoju slobodu i spontanost iznad svega. Možda ćete moći da donosite odluke u poslednjem trenutku ili brzo kada je to potrebno, ali više volite da prvo razmislite o stvarima nego da se direktno upuštate. Uvek posmatrate širu sliku stvari, što vas čini uspešnim u rešavanju problema u životu.

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj