Horoskopza januar 2023. godine otkriva da nas očekuje nekoliko važnih planetarnihaspekata. Venera 3. januara prelazi u znak Vodolije i čini našu energiju nezavisnom. Želimo da se odupremo svakom ograničenju, težimo slobodi. Oni koji tragaju za partnerom, želeće da upoznaju nekoga ko je poseban, ekscentričan, gaji vrednosti slične vašim.

Mars izlazi iz retrogradne faze i kreće direktno 13. januara. Mars u direktnoj fazi oslobađa nas blokada na putu uspeha. Sada možete da izrazite sebe i svoje sposobnosti, posebno u polju karijere i novih projekata. Od 18. januara Merkur kreće direktno, u narednih nekoliko dana slobodni ste da potpisujete ugovore, zakazujete vitalne sastanke, vodite značajan razgovor i donosite važne odluke ili kupovine. Ostanite samouvereni i napredujte.

Astrolozi ističu da će januar 2023. biti prilično bogat i zanimljiv mesec. Najviše promena imaće Ovan i Blizanci; Vagama i Škorpijama će biti teško, ali za Devicu i Vodoliju život će početi od nule.

Kakva to nova životna faza očekuje Devicu i Vodoliju:

Devica

Devica je razuman i miran znak Zodijaka. Ali kada na njih padne prava grudva problema, teško im je da zadrže prisebnost. Zbog toga je njihovo stanje u poslednje vreme veoma nestabilno, uznemirene su i napete. Ali od januara 2023. godine sve će se promeniti. Predstavnici ovog znaka moći će da ostave iza sebe sve probleme iz prošlosti. Oni će krenuti u novu fazu u svom životu okruženi novim ljudima.

Vodolija

Velika je verovatnoća da će početkom sledeće godine predstavnici ovog horoskopskog znaka promeniti mesto stanovanja, posao ili prostor u kojem žive. Vodolije koje su dugo planirale preseljenje ili put, sada mogu imati dobre šanse. Takođe će promeniti svoja uverenja o nekim vitalnim pitanjima. Ovo će biti početak novogživota, koji će u početku izazvati uzbuđenje i strah, a zatim doneti nova zanimljiva poznanstva, planove i postignuća.

Izvor: Sensa