Iako nas u januaru očekuje retrogradni Merkur koji kreće direktno krajem meseca, neki horoskopski znaci će išak pronaći svoje izbvore sreće i šanse za napredak. Kada je reč o novcu, posvećenost, trud i angažovanje mogu značajno uvećati šanse. Sada je vreme da se nekima posebno isplati i trud od prethodne godine, uzmite ono što zaslužujete.

Astrolozi su istakli koja 3 horoskopska znaka očekuje novac u januaru, odnosno početkom 2023. godine:

Blizanci

U poslednje vreme mnogo ste radili. Sada je vreme da uberete plodove svog rada. Nadređeni će visoko ceniti vaša dostignuća, a možda ćete dobiti i ponudu za unapređenjem i da pređete na novi nivo. Možda će vam biti dodeljene nove obaveze, kao rezultat toga, i novčanik se može dopuniti. Pokušajte da ne izneverite ljude koji veruju u vas!

Vaga

Vage, januar uopšte nije period kada treba da sedite i čekate da vreme prođe. Požurite da postignete svoje ciljeve. Niko u vašem životu ništa ne može da učini umesto vas. Kada ostvarite svoje planove i dobijete dobru nadoknadu za svoj trud. Novac je iza ugla, ostaje samo da potrčimo do uspeha i uradimo ono što je u našoj moći.

Jarac

Jarčevi generalno ne brinu o svojoj finansijskoj situaciji. U vašem životu će se desiti situacija kadamožete biti bezbrižni kada je reč o finansijama. Međutim, nikako ne treba da zaboravite na zahvalnost, niti da rasipate. Sve što možete uštedite, jer se u životu sve menja. Važno je da imate i neki dodatni plan.

Izvor: Sensa