Horoskop za vikend od 16. do 19. decembra 2022. godine!

Ovan

Ovog vikenda Ovna očekuju dva potpuno različita dana - u subotu se mnogi planovi mogu urušiti, Dok nedelja može doneti uspeh i ono o čemu ste sanjali. Zapamtite da posle oluje uvek izađe Sunce.

Bik

Bićete fokusirani na praznike i organizovanje dočeka Nove godine. Povoljni dani za dekoraciju, planiranje, kuvanje i druženje sa najbližima.

Blizanci

Tokom radnih dana umorili ste se i bili napeti, vaše telo je iscrpljeno. Zato je vikend idealana za odlazak u spa centar, na bazen, plivanje, saunu, kao i za masažu. Pronađite nekih od svojih omiljenih spa trenutaka da se opustite.

Rak

Povoljan dan za generalno čišćenje kuće i raspremanje životnog prostora. Imate priliku da transfomrišete svoj dom i učinite ga prijatnijim i lepšim za sebe i svoju porodicu. Ovo je prava prilika da pripremite dom za praznike.

Lav

Očekuju vas povoljni dani za kupovinu. Imate priliku dapronađete stavri koje vam se dopadaju i priuštite sebi nešto lepo što ste odavno želeli. Obradujte sebe pred novu godinu.

Devica

Posvetite se svom zrdravlju i radite na jačanju imuniteta. Razmislite kakvu hranu konzumirate, koliko ste fizički aktivni, kakav je kvalitete vašeg sna. Usvojite navike koje će vam pomoći da se osećatebolje.