Jupiter prelazi u znak Ovna po drugi put ove godine. Prvi put se u početnoj poziciji tog znaka našao 10. maja, a sada 20. decembra drugi i poslednji put. U Ovnu će ostati do 16. maja sledeće godine.

Horoskop ukazuje da je moguće da će se u naredna dva meseca ponoviti neka od iskustava koja smo imali od maja do kraja oktobra ove godine. Nova iskustva, nova znanja, realizacija. Jedan krug se zatvara, počinje novi ciklus.

Na krilima ovog Jupitera idemo na početnu poziciju. Imamo priliku da započnemo ili ostvarimo nešto što bi moglo biti značajno za nas u narednim godinama.

Pošto je Mars retrogradan, a uskoro će biti i Merkur, okolnosti će početi jasnije da se ispoljavaju i kreću napred posle 18. januara. Do tada planirajte, dogovarajte, organizujte, crtajte nove ciljeve na mapi svog života.

Počnite od sebe, od onoga što je dobro, najbolje za vas. Pratite taj unutrašnji glas koji vam pokazuje put, pokažite hrabrost i veru, idite i ne odustajte. Ovo je borbeni Jupiter, pun strasti i entuzijazma, pa mu dajte prostora da vas pokrene i unese obilje u vaš život.

Svi imamo priliku za ličnirast. Na nama je da li ćemo ostati na istim mestima i žaliti se da je sve loše ili ćemo ostaviti te stare i istrošene verzije sebe i sopstvenom promenom promeniti i životne okolnosti.

Svaka promena počinje iznutra ka spolja.

Birajte za sebe i za svoje najviše dobro!

Jupiter će vas nagraditi.

Astrolog: Julijana Oremović