Mesečni ljubavni horoskop za februar 2023. godine!

Ovan

U februaru će u prvi plan izbiti tema veza. Ako ste još slobodni, vaša društvenost ovog meseca će vam pomoći da uspostavite korisne kontakte koji se mogu razviti u nešto ozbiljnije. Oni koji su u vezi treba da pronađu kompromis sa partnerom i nikako da ne ulaze u konflikte.

Bik

Poverenje će vam omogućiti da dostignete novi nivo u ljubavnimodnosima, više ćete osećati partnera, iz čega će procvetati tema veza u pravom smislu te reči. Za one koji još nisu pronašli svoju polovinu, moguć je sudbonosnisastanak.

Blizanci

Ovog meseca, svako malo ćete se susresti sa situacijama iz prošlosti, ljudima, okolnostima, događajima, podsetiće vas na nešto što još nije završeno, ali treba rešenje. Međutim, u ljubavnoj vezi biće mnogo romantike.

Rak

Biće mnogo novih obaveza, ali ovo vam neće smetati, do sredine meseca ćete moći da odvojite vreme za voljene osobe, a u romantičnim vezama pojaviće se i novo svetlo.

Lav

Ovog meseca možete jasno da osetite da je došlo vreme za veliku promenu u vašem životu, šta treba da napustite i od čega je vreme da se oprostite, bez obzira na sve.

Devica

U ličnim odnosima moguće su sumnje koje će dovesti do hladnoće među partnerima. Ne brinite, u drugoj polovini februara ćete imati prijatne utiske, posebno Device koje su još uvek slobodne.