Za malo više od dva meseca ulazimo u 2023. godinu, za koju svakako želimo da nam bude period sreće, napretka i razvoja. Kako bismo već na njenom početku osetili blagodeti promene, pozitivne energije i motivacije da rastemo i razvijamo se, važno je da se pre kraja 2022. godine oslobodimo onoga što nas je blokiralo, sputavalo i ograničavalo. Izbacite iz života sve ono što donosi nemir i nezadovoljstvo, a mi vam donosimo kratak spisak primarnih stvari.

Koje 3 stvari treba da izbacite iz svog života kako bi vam 2023. godina bila srećna i uspešna:

1. Dugovi - Pre svega, ne govorimo samo o finansijskim dugovima, već o onim obećanjima koja ste dali, ali do sada iz nekog razloga niste ispunili. Takve dugove treba otpisati do kraja 2022. godine. Obavezno ispunite ranije data obećanja kako biste rasterećni ušli u novi period. Naravno, važno je da se rešite i novčanih dugova kako biste sebi stvorili veće šanse da rukovodite novcem i ulažete u lični razvoj. Ovo vam garantuje priliv motivacije i sreću u finansijskim i radnim oblastima.

Možemo se podsetiti i oproštaja koje dugujemo drugim ljudima, onima koje smo povredili, uvredili ili razočaralinečćim. Takođe, važno je da oprostite i sebi i da sa puno volje i ljubavi u svom srcu zakoračite u 2023.

2. Zavist - Zavist je jedna toksična emocija koja truje srce i izjeda vas, sprečava vas da rastete i budete spremni za razvoj. Svi koji osećaju neki oblik zavisti, važno je da se pre 2023. ovoga oslobode. Vreme je da prestanete da se poredite sa drugima i da se žalite na sudbinu. Ne zaboravite, zavist je najgori neprijatelj uspeha u ljubavi i poslu. Poredite se samo sa sobom, sa svojim postignućima, a tuđim uspesima se radujte - tako se stvara dobra energija u sebi i odnosima.

3. Neizvesnost - 2023. će verovatno biti vreme kada ćemo svi morati da uložimo sve napore da postignemo svoje ciljeve. Zvezde i planete će biti raspoređene tako da će nam se otvoriti nova vrata, ali bez samopouzdanja naše moguićnosti i šanse za uspeh se smanjuju. Vreme je da verujete u sebe i da ništa nije nemoguće. Čak i kada ne uspete, svaki vaš pokušaj je vredan divljenja. Imate tu pokretačku energiju u sebi, probudite je.

Izvor: Sensa