Analiza ličnosti kroz psihološke testove predstavlja jedan od zanimljivijih načina da otkrijete nešto više o sebi. Način na koji primećujete određene slike i detalje može otkriti tajne vaše podsvesti i ono što ste sakrili od sebe i od drugih.

U ovom testu je važno da pogledate sliku i odgovorite šta je ono što vam je prvo privuklo pažnju - postoje 4 simbola koja se ističu. rešenje ukazuje koja je vaša najveća slabost u ljubavi, odnosno šta je ono na čemu treba da radite, šta treba da promenite i poboljšate kako biste iskoristili svoje mogućnosti i ostvarili željenu vezu.

Pogledajte sliku i odgoorite šta ste na njoj prvo primetili:

Vezani čovek - Ovo ukazuje na vaše unutrašnje bitke i borbe da zavole sebe i to može biti vaša najveća slabost u odnosima. Kada razvijete ljubav prema sebi, vi podržavate sebe na razvoj, napredovanje, nećžniji ste prema sebi, a takođe su veće šanse da kreirate zdravije i kvalitetnije odnose sa drugima. Za vežbanje ljubavi prema sebi možete koristiti afirmacije LujzeHej.

Ograda - Kada prvo vidite ogradu u ovom testu ličnosti, ukazuje na to da je vaša najveća slabost u odnosima to što ste previše zatvoreni i na oprezu. U redu je da pazite kome zapravo poklanjate srce, ali važno je da se oslobodite starih strahova i otvorite se za ljubav. Pokušajte da otvorite vrata svog srca i tako će vam prava osoba lakše doći u život.

Čamac - Ako ste na prvi pogled primetili čamac, vaša najveća slabost kada je ljubav u pitanju mogu biti vaša nemoguća očekivanja. Vi ste perfekcionista u skoro svakom aspektu života, ali imate toliko visoke standarde da ih retko ko može ispuniti. Prestanite da idealizujete osobu koju ste zamislili u svojoj glavi. Pružite šansu onima koji pokazuju da vas iskreno vole, cene i poštuju.

Lobanja - Većina ljudi u ovom testu prvo primeti lobanju. Ako ste i vi jedan od njih, stručnjaci veruju da je vaša najveća slabost vaša sklonost da budete preplavljeni strahom zbog loših odnosa iz prošlosti. Moguće je da propuštate divne prilike samo jer se plašite da će vam ponovo neko slomiti srce. Iz prošlosti smo naučili brojne lekcije, ali sada odlučite da je vreme da krenete dalje, sa više opreza, ali spremni da uplovite u more ljubavi.

Izvor: Sensa