Test sa optičkim iluzijom može otkriti način na koji posmatrate stvari oko sebe, kao i kakav odnos imate sa sobom i sa drugima. Na osnovu detalja koje primećujete na slikama koje u sebi sadrže optičku varku, možete saznati neke svoje karakterne osobine, prednosti, mane, kao i kakve veze kreirate.

Test pred vama otkriva koji su vaši "nedostaci" u ljubavi, odnosno šta je ono što vam otežava da kreirate stabilnu, dobru i lepu vezu. Pogledajte sliku, pa pročitajte rešenje šta predstavlja ono što ste prvo uočili.

Rešenja testa - ako ste prvo primetili:

1. Lice ucrtano na vratu muškarca - Vi ste mudra osoba koja uvek razmišlja nekoliko koraka unapred. Lako analizirate situacije, predviđate kako će drugi razmišljati i planirate vaše akcije. Volite da pronađete mir u haosu i uvek se trudite da smanjite stres. Veoma ste organizovani i detaljni kada je reč o planiranju budućih poduhvata. Ipak, u ljubavi ne možete sve planirati, ona se događa spontano, u vezi često postoje usponi i padovi. Oslobodite se želje da kontrolišete svoje odnose, ne možete baš na sve da utičete. Pustite da stvari idu svojim tokom.

2. Osoba koja bere voće - Vođeni ste ciljevima i veoma ste ambiciozni u pogledu svoje karijere. Odbijate da prihvatite bilo šta manje od onoga što mislite da je savršeno. Vi ste rođeni perfekcionista, a vaš život se često pretvara u bezgraničnu trku za uspehom. Ako zanemarite partnera zbog svoje karijere, to može dovesti do problema u vašoj vezi. Uložite sebe u svoju vezu koliko i u svoj posao - napravite čaroban balans. Dajte svom partneru do znanja da ga cenite koliko i svoju karijeru.

3. Majka i dete - Porodica zauzima važnomesto u svom životu, ali u ljubavnim okolnostima često je važno da odluku sami donesete. Trebalo bi da cenite mišljenja članova vaše porodice o vašem romantičnom partneru ili supružniku. Ali neće biti dobra ideja da se oslanjate na njihovo mišljenje pri donošenju važnih odluka o vašoj vezi. Prihvatite njihove povratne informacije otvorenog uma, a zatim radite na svojoj vezi nezavisno bez ičijeg uticaja.

4. Ptice koje lete - Vi ste maštovite osobe, rođeni sanjari koji žive pomalo u svetu iluzija i bajki. Skloni ste tome da idealizujete osobu sa kojom ste u vezi, verujete uvek da ste pronašli princa iz bajke, ali ta veza je često daleko od sudbonosnog romantičnog iskustva. Nastavite da sanjate, ali se potrudite i da u određenim situacijama budete prizemni.

5. Lice muškarca - Retko kada napravite prvi korak, pa čak se i prvi obraćate drugima. U ljubavi imate veliki strah da ćete biti odbijeni. Radije izbegavate društvene interakcije.Stidljivi ste, pa često delujetee i hladno drugima koji teško mogu da razbiju vašu barijeru. Pokušajte da se oslobodite ovog straha, razgovarajte sa drugima, pokažite da ste otvoreni za poznanstvo. Pa i ako se dogodi da vas neko odbije, to nije ništa strašno, već samo znak da ta osoba i nije bila za vas.

Izvor: Sensa