Planeta Merkur ulazi u znak Jarca 7. februara i ostaće u njemu do 27. februara, prema vedskoj astrologiji. U narednih 20 dana očekuje nas posebno vreme. Merkur predstavlja um, racionalno razmišljanje, komunikaciju, učenje, trgovinu i posao. Svaki put kada ova planeta uđe u novi znak, dolazi do promena u navedenim oblastima, smatraju astrolozi.

Šta svakom horoskopskom znaku donosi Merkur u Jarcu od 7. do 27. februara:

Ovan - Očekujte da će sve vaše misli biti apsorbovane poslom, može doći do novih poznanstava, obuka, poslovnih putovanja, više komunikacije sa kolegama tokom radnog i neradnog vremena. Uzbegavajte bilo kakve konflikte.

Bik - Možda želite da učite, naučite nove stvari u raznim oblastima i usavršite svoje znanje. Tokom ovog perioda biće više komunikacije sa rođacima, posebno sa roditeljima i decom, kao i sa nadređenima. Moguće je da ćete dobiti savete od bliskih ljudi, ali na vama je izbor da li da ih poštujete ili ne.

Blizanci - Očekuje vas više znanja u život. Učite i iskoristite svoje talente i sposobnosti. Promenite loše navike u dobre kako biste očuvali svoje zdravlje.

Rak - Rakovi će biti fokusirani na veze. Partner može početi da daje više novca, ali možete i više da potrošite na njega zauzvrat. Biće više interakcije sa nadređenima ili poslovnim partnerima. Dobar trenutak da se svaki odnos – i lični i poslovni – dovede na novi racionalan nivo, kada se sve govori i razume.

Lav - Moguće je da će vam se mnogi obratiti za pomoć i savet. Pokušajte da pomognete u svemu što je u vašoj moći. Treba da se čuvate novih dugova i kredita - razmislite, da li vam je to zaista potrebno. Smanjite stres i jačajte imunitet.

Devica - Vaša glavna planeta je sada u dobroj poziciji i ovo vam otvara mnoga vrata. Obavezno ih pogledajte, ne odbacujte nove mogućnosti. Porodici je potrebno više pažnje i brige, pa im se posvetite. Na primer, možete zajedno raditi nešto kreativno ili proučavati neku zanimljivu temu.