Proleće je doba godine kada se sve budi, kada svetlost dana postaje duža od noći, kada priroda osvaja svojom lepotom, a budimo se i mi. Tokom proleća romantične varnice su u vazduhu, imamo više energije i poleta, spremni smo da prihvatimo razne prilike. Kako se spremiti za period kada sve počinje da cveta?

Astrolozi otkrivaju šta svaki horoskopski znak treba da uradi pre proleća 2023. godine:

Ovan - Vreme je da radite na sebi i komunicirate sa ljudima, uprkos činjenici da oni mogu imati različite poglede na život, na sve što se dešava. Ovan treba da započne nove stvari u poslu i da prihvati pozitivne promene. Početak proleća nije vreme za odmor, već za akciju.

Bik - Dočekajte proleće u dobroj fizičkoj formi. Da biste to uradili, važno je da počnete da vežbate, prilagodite ishranu, a takođe i usvojite zdrave navike spavanja. Podstaknite svoje telo da se probudi iz hibernacije pre nego što počne prolećno martovsko buđenje.

Blizanci - Blizancima je važno da neguju u sebi takve kvalitete kao što su smirenost, staloženost, duševni mir. Ove osobine mogu vam doneti puno dobrog u proleće. Ako je moguće, vredi uzeti kratak odmor krajem zime da biste napunili baterije za prolećne šanse.

Rak - Rakovi treba da urade što više dobrih dela na kraju zime. Ovo će pomoći da se pravilno pripremite za proleće i osvestite da ste učinili nešto što je vredno. Potrebno je da ispravite greške koje ste napravili ove zime. Da biste to uradili, važno je učiniti više dobrih stvari, i to od srca.

Lav - Lavovi treba da se postaraju da u njihovom životu bude što manje ljubomore, ne samo sa njihove strane, već i od druge polovine. Da bi to uradili, moraju ojačati poverenje u vezi. Ako proleće 2023. godine započnete negativno, onda to može izazvati nalet nevolja u različitim oblastima života.

Devica - Device treba da srede kuću i pospreme radno mesto. Ako ste dugo želeli da promenite posao, možete pokušati da to uradite u februaru, da bi u martu počeo novi životni ciklus. Takođe, možete napraviti promene us vom izgledu koje će učiniti da se osećate još bolje u svojoj koži.

Vaga - Vage će možda morati da se vrate idejama koje su ih ranije inspirisale. Ovo će blagotvorno uticati na motivaciju i pomoći vam da gledate u budućnost sa više samopouzdanja. Krajem zime 2023. godine, rođeni u ovom znaku moći će da preispitaju svoj odnos prema mnogim stvarima. To će im koristiti, jer je poželjno da na proleće budu otvoreni za sve novo i zanimljivo.

Škoprija - Najbolja priprema za proleće za Škorpije je da uspostave dobre odnose sa voljenima, da oproste sebi i drugima greške. Budite spremni da zatražite oproštaj i da oprostite. Potrudite se da uđete u prolećnu sezonu bez konglikta i teških osećanja.

Strelac - Strelčevi treba da pokušaju u februaru da unesu malo raznolikosti u svoj lični život. Možete otići na neobičan sastanak ili pokušati da se zabavite na neobičan način sa svojom srodnom dušom. Takođe, možete razbiti rutinu i na drugačiji način organizovati svoje slobodno vreme i proces rada. Što više novina bude u vašem životu, početak proleća 2023. će biti prijatniji.

Jarac - Astrolozi savetuju Jarčeve da proleće 2023. dočekaju u dobrom raspoloženju. To je za njih najvažniji uslov za uspeh. Sada nema retrogradnih planeta, pa će Jarčevima biti mnogo lakše da se nose sa neprijatnim mislima i iskustvima. Astrolozi savetuju i važne i neophodne kupovine krajem zime. Umerena kupovina će koristiti ljudima rođenim u ovom znaku.

Vodolija - U februaru nemojte burno reagovati na kritike. Radite na sebi kako bi vas što manje pogađali komentari i mišljenje drugih ljudi. Biće korisno saslušati reči i savete ljudi iz okruženja koji vas mogu podstaći na razvoj.

Ribe - Za Ribe je početak proleća gotovo uvek magično i važno doba godine. Ovoga puta imaće mnogo sreće i raspoloženja, međutim, Venera će od kraja februara biti u nepovoljnom položaju, pa astrolozi preporučuju da izbegnete bilo kakve svađe. Takođe, Ribe ne bi trebalo da rade ništa što bi nekoga moglo razočarati. Kreirajte odnos od srca do srca, potpuno iskren.

Izvor: Sensa