Proleće je period godine u kojem se posbeno fokusiramo na rast i promene, otpuštanje starog i usvajanje nekih novih i lepših navika. Ovo se može odnositi na sva polja života, ali ovde govorimo u poboljšanju u sferi finansija. Astrolozi tvde da će u novčanim pitanjima u martu 2023. godine najbolje da se snađu sledećih 5 horoskopskih znakova.

Ovan - Dobre vesti vas očekuju na poslu. U rano proleće predstavnici znaka, ukoliko se angažuju, moći će da dobiju više novca za svoj rad. To može biti povećanje plate, bonus ili stara nadoknada. To može pomoći i da uštedite dodatni novac. Odlična prilika da poboljšate i obnovite svoj budžet.

Blizanci - Poslednji meseci možda nisu bili najidealniji na polju fianansija za ovaj horoskopski znak, ali u martu se situacija može preokrenuti. Mart 2023. biće vreme promena. Uspeh čeka one Blizance koji razvijaju svoj posao. Imaćete dovoljno inspiracije, snage i kreativnosti.

Vaga - Ovaj vazdušni znak često ima neodgovoran odnos prema novcu, zbog čega redovno ima finansijskih problema. U rano proleće će se pojaviti prilika da nešto naučite i stabilizujete situaciju. Vage koje imaju vlastiti posao uspeće da pronađu pouzdanog partnera. Prilike su svuda oko vas, a na vama je da ih pametno iskoristite.

Strelac - Predstavnike vatrenog znaka čekaju prosperitet i obilje, ali morate da promenite mišljenje o trošenju. Ako trošite novac za svoje zadovoljstvo, onda ovo nije gubitak, već dobra investicija. Povećanje udobnosti života povećava samopouzdanje. Ako već duže vreme odlažete neku kupovinu, sada je dobar trenutak.

Ribe - Ribe se mogu imati puno obaveza i psola, ali posvećenos tim može doneti zaradu. Imaćete želju da iznenadite sebe i voljenu osobu, pa ćete možda potrošiti novac na neko iznenađenje. Uložite u važne nabavke, usredsredite se na poboljšanje kućnog budžeta i atmosfere.

Izvor: Sensa