Kako astrološkinja Senka Ljubić piše za Sensu, horoskopski znak koji će ove godine realno sagledati svoj ljubavni život je ŠKORPIJA!

I dalje je ljubav važna tema vašeg života, ali tokom godine dolazi do otrežnjenja i realnog sagledavanja ljubavnih tema. Prethodnih godina ste lakše otvarali srce i rado gledali samo lepšu stranu, ali sad više ne možete da zatvorite oči pred stvarnošću. Gde god ste se zavaravali, sad su moguća ljubavna razočaranja, ali ako postoji ona posebna, važna osoba kojoj verujete i sa kojom želite da podelite svoju intimu, spremni ste da se smirite u srećnoj vezi. Možete dobro da kontrolišete osećanja i strpljivo gradite odnos u kojem ostvarujete svoje snove.

Ovo je i odlična godina za kreativce, koji će u svojoj mašti i emocijama napokon pronaći pravi izraz. Najava promena vezanih za posao tek se naslućuje, ali ne manjka vam ideja u kojem smeru treba da planirate budućnost.

Dobar poslovni partnerski odnos ključ je vašeg ovogodišnjeg uspeha. Važno je biti timski igrač, jer ćete postići više nego što biste mogli sami.

Od leta vas srećni porodični trenuci podsećaju na snagu porodičnih veza i osnažiće vaše samopouzdanje.