Kako za Sensu piše astrološkinja Senka Ljubić, novi vetrovi su počeli da duvaju u 2023. godini, donoseći osećaj svežine. Epohalnu promenu najavljuje najudaljenija planeta Sunčevog sistema - Pluton! A šta ova godina priprema za Jarčeve?!

Poslednja godina sa Plutonom u vašem znaku sugeriše da napokon završavate dugogodišnje privatne, porodične i poslovne obaveze. Spremni ste da zakoračite u novi osećaj svesnosti i slobode, ali potrebno je još malo strpljivosti kako biste sve lepo posložili i stavili tačku na jedan period života.

Saturn, vladar vašeg znaka, daje vam puno podrške i oslobađa tokove novca koje je neko vreme strogo kontrolisao. Tokom godine postajete vedriji i svesniji svojih pravih vrednosti. Možda ćete i dalje radije uživati u svom intimnom prostoru, ali kada se otvorite za druženja, bićete vrlo spontani.

Puno ste dosad učili, sad je vreme da svoje znanje počnete da prenosite drugima. Razmislite kako svoju poruku, znanje i iskustvo možete da prenesete i na snažniji način.

Ali najveće područje širenja i sreće ove godine je ljubav. Povezanost sa partnerom kroz duboke intimne trenutke postaje još jača, a samci bi mogli da pronađu srodnu dušu. Možda ste spremni na ulogu roditelja ili ćete se prihvatiti posla kako biste svojim kreativnim idejama dali konkretan oblik.

Izvor: Sensa/Sensa.hr