Pred nama je sedmica u kojoj se završava februar, a počinje mart - prvi mesec koji nagoveštava dolazak proleća. Zato je važno da se polako priopremamo za energiju buđenja, da menjamo svoje loše navike za dobre, ostanemo smireni i negujemo pozitivan duh. Zapravo, sreća i optimizam samo mogu dodatno množiti pozitivnu energiju. Astrolozi ističu da će zvezde prema nedeljnom horoskopu od 27. februara do 5. marta posebno biti naklonjene za 3 horoskopska znaka:

Ovan

Ove nedelje ćete se suočiti sa dilemama i važnim odlukama, ali dobra vest je da će izbor biti prilično lak. Vaša intuicija će biti izuzetno jaka, zbog čega ćete za tren znati šta je najbolje učiniti. Kada verujete svojim dobrim osećanjima i sledite sebe, ne možete doneti pogrešnu odluku.

Rak

Moguća je velika količina pozitivne energije. Čak i ako sve ne ide po planu, prihvatićete izazove raširenih ruku i verovati da su se pojavili u vašem životu kako bi vas naučili nečemu važnom. Iskoristite svoj stav i počnite da ostvarujete želje za koje još niste smogli dovoljno hrabrosti.

Jarac

Već duže vreme se suočavate sa određenim izazovima, a sada je konačno došlo vreme da ih rešite. Konačno možete disati i opustiti se. Sada kada možete šire da sagledate situaciju, odjednom ćete videti sve ono dobro što su vam doneli izazovi i postaćete svesni važnih lekcija koje ste nesvesno stekli.

Izvor: Sensa.si