Ponekad zaboravljamo koja je svrha vikenda - ovo su dani za opuštanje i odmaranje! Umesto da pronađemo vreme za sebe, uživamo, opustimo um i telo, revitalizujemo se, mi se fokusiramo na zadatke koje nas čekaju sledeće nedelje, na ono što je ostalo nedovršeno, radimo na drugim poljima života... Ne morate svaku subotu da provedete u raspremanju kuće, niti da se unedelju pripremate za obaveze u ponedeljak. Ne morate da opteretite svoj um greškama koje ste napravili u prethodnim danima, niti da razmišljate kako će vas drugi videti. Vreme je da malo osvestite vlastite potrebe i želje duše.

Razmislite da ovog vikenda malo više pažnje i vremena posvetite sebi i aktivnostima koje pozitivno utiču na fizičko i psihičko zdravlje. Šetajte, plivajte, boravite u prirodi, razgovarajte sa bliskim ljudima, pišite dnevnik, otputujte... Postoji tako mnogo mogućnsoti koje možete da iskoristite i koje će vam pomoći da se razvijate.

Astrolozi ističu da će ovakva promena posebno biti važna za sledećih 6 horoskopskih znakova - pročitajte u galeriji ispod!

Sensa / Canva 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA OVOG VIKENDA OČEKUJU PROMENE: Od 10. do 13. marta uradite nešto važno za sebe

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa/Sensa.si